|
08.11.2021 23:31

Тоня Матвієнко, Олег Винник та інші українські зірки, яких ніколи не хвалили в дитинстві: “Не було за що”

Українські зірки відверто розповіли про своє дитинство. Виявляється не всі сучасні улюбленці публіки в юні роки отримували достатньо компліментів та уваги. Дехто з представників вітчизняного шоу-бізнесу страждав від відсутності похвали та признання таланту.

Наталія Могилевська

Наталя Могилевська

Сьогодні Наталя Могилевська – успішна українська співачка та продюсерка. На початку нульових вона стала справжнім відкриттям вітчизняної музики – її хіти лунали буквально на кожній радіостанції, їх співали всі й повсюду. Зі сльозами на очах 46-річна зірка зізналася, що в дитинстві їй легко вдавалося навчання, проте щоразу вона отримувала лише трійки, а про похвалу лише мріяла. Сьогодні вона отримує освіту в американській академії, аби добрати те, чого не отримала в юні роки. Наталя впевнена декілька слів похвали свого часу могли б змінити ситуацію.

Тоня Матвієнко

Тоня Матвієнко 

Власниця неповторного українського вокалу Тоня Матвієнко зізналася, що в дитинстві також відчувала дефіцит слів підтримки та схвалення на свою адресу. Тож сьогодні своїх доньок артистка виховує інакше – щоранку бажає їм хорошого дня та говорить компліменти.

Світлана Тарабарова

Світлана Тарабарова

Рудоволоса зірка української естради пригадує, що в дитинстві вона виграла конкурс краси, а тато, замість привітань, запитав, чи було там гран-прі. За словами співачки, він так мотивував її. Але жодної похвали вона не отримала.

Олег Винник

Олега Винника 

Головний вовк країни зізнається, що його просто не було за що хвалити в дитинстві. За словами виконавця, він був ще той бешкетник і не міг навіть усидіти на місці, тож батькам та учителям довелося з ним непросто.

Слава Камінська

Слава Камінська

Екс-солістка гурту “НеАнгели” Слава Камінська також зізнається, що не відчувала в дитинстві достатньої уваги до її талантів. Тож сьогодні вона навіть перехвалює своїх дітей, аби вони розуміли свою особливість та бачили підтримку зі сторони мами.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.