Categories Шоу-бізнес

Хореограф Амадор Лопес готується вперше стати батьком: “Моя дитина буде говорити українською мовою”

Амадор Лопес - українсько-венесуельський хореограф і спортсмен. Його пластика та екзотична зовнішність допомогли молодому чоловікові отримати своє місце в середовищі українського шоу-бізнесу. В Україні Амадор проживає вже більше 20 років і увесь цей час шукає своє єдине кохання.

Шоумен та хореограф Амадор Лопес – один із найяскравіших представників українського шоу-бізнесу. Звісно, свою роль тут відіграє не лише його талант та хист до роботи, а й екзотична зовнішність венесуельця за походженням.

До України Амадор переїхав у 2000 році, коли вступив до Національного університету фізичного виховання та спорту. З того часу тут він почувається як удома. Ще в студентські роки чоловік почав будувати творчу кар’єру – спочатку виступав у клубах, а після випуску з вищого навчального закладу заснував свою хореографічну студію “Rumbero’s”.

Амадор Лопес готується вперше стати батьком

За 21 рік життя в Україні Лопесу вдалося попрацювати хореографом-постановником, викладачем танців, актором, ведучим і навіть співаком. Декілька років тому його студія “Rumbero’s” перетворилася на музичну групу. Намагався Амадор побудувати у своїй новій країни й особисте життя.

Через чотири роки після переїзду він одружився на брюнетці на ім’я Світлана. Дівчина довгий час не відповідала взаємністю шоумену, однак таки наважилася познайомитися з ним ближче і несподівано для себе закохалася. Разом із чоловіком жінка викладала танці. Однак цей шлюб закінчився розлученням.

Амадор Лопес готується вперше стати батьком

Зараз серце іменитого шоумена вільне – Лопес зізнається, що поки що не готовий до серйозних стосунків. Однак 38-річний артист обов’язково планує стати батьком. У його квартирі вже навіть готова дитяча кімната.

“Моя дитина говоритиме українською мовою і в неї буде прізвище Лопес. Він буде повноцінним українцем. Буде так, неначе я посадив зернятко в Україні”, – відверто розповів Амадор.

Хореограф вірить, що у нього буде велика та дружня родина, а поки що він у пошуках тієї єдиної, з якою проведе усе життя.

Share