|
11.11.2021 18:01

Чоловік Ольги Сумської закотив істерику, коли дізнався про зраду дружини з молодим актором: “Я не зрозумів”

Легенда українського кінематографу Ольга Сумська живе дуже насиченим життям не лише на знімальному майданчику, а й поза ним. Любовні інтриги зірки не залишили байдужими нікого, особливо – її законного чоловіка, якому вона в один момент зрадила з молодим актором.

Історія кохання Ольги Сумської і Віталія Борисюка почалася зі зради – вона стала його коханкою, коли була заміжня за Євгеном Паперним, з яким вже виховувала маленьку дочку Тоню. Доленосне знайомство ще молодих Олі та Віталіка відбулося на новорічній вечірці. Що цікаво, вперше побачивши Борисюка, Сумська і уявити його на місці свого обранця не могла:

“Я Віталія коли побачила, ніколи б не сказала, що це мій чоловік, тому що він прийшов в театр як переможець на білому коні: “Я буду грати головні ролі”. Він, власне, й отримав головні ролі”, – розповідала артистка в інтерв’ю.

Ольга Сумська, Віталій Борисюк та Євген Паперний

Втім, Ольга швидко піддалася чарам залицяльника. Вона не могла противитися спалахнувшим почуттям, тож навіть попри відчуття провини перед Паперним поставити крапку з Борисюком не могла. Євген дізнався про існування коханця у дружини випадково.

Ольга Сумська і Євген Паперний в молодості

За словами Сумської, вона була в гостях у Віталія, а коли між ними вже все сталося, він показував їй сімейний альбом. Тоді переповнена емоціями Ольга попросила коханого подарувати одну з фотокарток, яку поклала до себе в сумочку і забула витягти:

“Одного разу Женя якось знайшов це фото і так: “Это что такое? Я не понял. Значит так…”. І все”, – згадала Сумська у програмі “Світське життя“.

Невдовзі її шлюб з Паперним розпався, і вона вийшла заміж за свого коханця – Віталія Борисюка. Акторка зізнається – ні про що не шкодує, адже зустріла чоловіка мрії, з яким нещодавно відсвяткувала 25-ту річницю весілля. У пари є спільна донька Анна.

Ольга Сумська зрадила Євгену Паперному з Віталієм Борисюком

Стосунки з колишнім, здавалося б, після такого назавжди зруйновані, але Євгену і Ользі вдалося їх налагодити. Ба більше, Паперний навіть запросив екс-дружину разом з Борисюком до співпраці.