|
12.11.2021 22:58

Юрій Горбунов показав вражаючий автопарк маленького сина: 4-річному Івану позаздрять навіть олігархи

Народився зі срібною ложкою у роті, на оксамитових пелюшках. Саме так можна сказати про сина зіркового подружжя Юрія Горбунова і Катерини Осадчої. Лише подивіться, як балують його батьки. Не в кожного дорослого є власний автопарк, а 4-річний хлопчина вже може ним похизуватися.

Юрій Горбунов в Інтернеті має репутацію зразкового татуся та сім’янина, з якого можна брати приклад усім чоловікам. У 2017 році він одружився на незмінній ведучій “Світського життя” Каті Осадчій. Під час весільної церемонії зірка вже була вагітною, тож через кілька місяців подарувала коханому сина Івана.

Катя Осадча з Юрієм Горбуновим та їхнім сином

Вже чотири роки пара насолоджується батьківством, однак не поспішає знайомити хлопчика з широкою аудиторією. І Катя, І Юрій публікують багато відео та фотографій в особистих блогах буквально щодня. Вони обожнюють влаштовувати сімейні відпуски, прогулянки, пікніки та просто проводити час разом. Однак обличчя їхнього Івана на цих кадрах вловити неможливо.

Влітку 2021 року у подружжя народився ще один син Данило. Зараз Осадча більшість часу проводить з новонародженим, хоча паралельно встигає працювати у кадрі, а також випускати свою лінію одягу – нещодавно вона презентувала нову колекцію з Андре Таном.

Катя Осадча та Андре Тан

Зі старшим Іваном більшість часу проводить батько. Він навчає сина готувати сніданок, водить його у розважальні центри, грає з ним у м’яча та займається разом із хлопчиком домашнім хазяйством.

На своїй сторінці в Інстаграм Горбунов розповідає й про хобі малюка. Виявляється, Іван обожнює машини та все, що з ними пов’язано. Його зірковий татусь показав своїм прихильникам автопарк сина, який налічує десятки іграшкових машинок різного кольору та розміру.

Юрій Горбунов показав вражаючий автопарк маленького сина

Нагадаємо, що до шлюбу з Катею Осадчою Юрій Горбунов прожив із першою дружиною майже 20 років, спільних дітей у пари не було. Натомість сама телеведуча виховує 19-річного Іллю від першого чоловіка.