|
15.11.2021 11:56

Як виглядає дружина Антіна Мухарського, яка на 19 років молодша за нього і звертається до чоловіка на “ви”

Відомий український актор, співак і телеведучий Антін Мухарський, також відомий як Орест Лютий, після скандального розлучення з акторкою Сніжаною Єгоровою одружився на молодшій за нього на 19 років мистецтвознавчині Єлизаветі Бєльській. Молода дружина звертається до чоловіка на "ви".

Узаконити стосунки Антін Мухарський та Єлизавета Бєльська вирішили після 6 років разом. У 2020-му вони офіційно розписалися, а ось повінчалися ще кілька років тому. Щасливий актор зізнавався, що саме нова обраниця допомогла йому впоратися з труднощами та депресією після скандальних розбірок з екс-дружиною Сніжаною Єгоровою, яка народила йому трьох дітей.

Сніжана звинуватила Антона в тому, що той уникає аліментів та не бере жодної участі в житті спадкоємців. Він у свій захист все заперечував і стверджував, що це вона не дає йому можливості бачитися з дітьми. Ба більше, через це Мухарський на деякий час навіть втік до Європи, оскільки на той момент в Україні посилилася відповідальність для неплатників аліментів.

Антін Мухарський і Сніжана Єгорова розлучалися зі скандалом

Зрештою судовий процес між колишніми завершився тим, що тепер батько справно виплачує матері своїх синів і дочки відповідну суму на їхнє забезпечення.

Нова дружина Єлизавета Бєльська, за словами Антіна, розділяє його бажання максимально присвятити себе одне одному і для щастя їм діти не потрібні. У програмі “Світське життя” Мухарський трохи відкрив завісу особистого та розповів про відносини з молодою коханою. Починалися вони з поваги і довіри, а не з любові.

Перш ніж стати парою, Антін та Єлизавета здали аналізи і показали одне одному свої медичні довідки:

“Ви берете мене, як людину, яка тільки вступає на шлях нової родини, тому от моя довідка – резус-фактор, аналізи того, того, того, кількість гемоглобіну, відсутність інфекцій в організмі, це дуже важливо після бурхливого життя, а у мене досить бурхливе життя було попереднє”, – розповів артист.

Антін Мухарський одружився втретє на мистецтвознавчині Єлизаветі Бєльськ

Що цікаво, подружжя звертається одне до одного на “ви”. Мовляв, так вони бережуться від зневаги:

“Важко посваритись. На “ви” ти не можеш вжити якесь нечемне слово”, – пояснила Бєльська.

Нова дружина Антіна Мухарського разом з ним у програмі Світське життя