Усі чоловіки Сніжани Єгорової: народила колишнім п’ятьох дітей, але подружнього щастя так і не знайшла

Відома акторка і телеведуча Сніжана Єгорова є багатодітною мамою п'ятьох дітей від двох різних чоловіків. Хто ж вони?

Вперше Сніжана Єгорова вийшла заміж за українського режисера Семена Єгорова, його прізвище вона і носить, хоча сам чоловік більш відомий по творчому псевдоніму Семен Горов. У рік весілля (1992) у пари народилася старша дочка Анастасія, а ще через 5 років у Насті з’явилася сестричка Саша.

Двох дітей для сімейного щастя пари не вистачило. Як розповідала в інтерв’ю сама Сніжана, вони не пройшли випробування так званими мідними трубами:

“Я реалізовувалася і заробляла, але при цьому не думаю, що Семену було радісно, ​​що я заробляю і утримую родину. Він був молодий, хотів реалізовуватися і знімати кіно. Я дуже багато докладала зусиль для того, щоб його просунути”.

Семен Горов та Сніжана Єгорова зі старшою дочкою
Семен Горов та Сніжана Єгорова зі старшою дочкою

У 2006 році Єгорова вдруге вийшла заміж за актора і музиканта Антіна Мухарського, від якого на світ з’явилися ще троє дітей – дочка Аріна, сини Андрій та Іван. Але і тут не склалося – у 2015-му пара розлучилася, і вельми скандально. Їх розставання не обговорював тільки ледачий.

Антін Мухарський і Сніжана Єгорова
Антін Мухарський та Сніжана Єгорова

Сніжана звинуватила чоловіка в тому, що той ухиляється від сплати аліментів і не приймає участі в житті спадкоємців. Мухарський же все заперечував і стверджував, що це Єгорова забороняє йому бачитися з дітьми, за що публічно ображав її. Більш того, Антон просив політичного притулку в Європі, оскільки на той момент в Україні якраз посилилося законодавство для неплатників аліментів.

Судові тяжби між колишніми тривали довгих 5 років і закінчилися тим, що Мухарський тепер справно виплачує певну суму на утримання дочки і синів, які залишилися жити зі Сніжаною.

Сніжана Єгорова з дітьми від Антіна Мухарського
Сніжана Єгорова з дітьми від Антіна Мухарського

У 2019-му Єгорова повідомила про треті заручини, проте з тих самих пір весілля так і не відбулося, а особистість нового обранця залишилася не розсекреченою.

Схожі статті