|
15.11.2021 14:25

Всі чоловіки Наталії Сумської: хто окрім Анатолія Хостікоєва полонив серце акторки і нагородив дітьми

Наталія Сумська часто висловлює незадоволення правилами і принципами життя її сестри Ольги. А чи можна назвати саму акторку ідеальною? Скільки насправді разів була Наталка заміжньою та чому вимушена сама утримувати дорослу доньку. Всі найцікавіші подробиці ви знайдете у новому матеріалі редакції "Сенсація".

Дві сестри – дві протилежності. Принанні так здається на перший погляд. Насправді є те, що однозначно поєднує цих родичок. Що Наталія, що Ольга – саме ті жінки-красуні, які легко можуть скружити голову будь-якому чоловіку. Якщо про романи молодшої Сумської знають майже всі, то про стосунки її родички відомо мало.

Ольга та Наталія Сумські

Скільки разів виходила заміж Наталія Сумська?

Зараз артистка з гордістю розповідає про свій міцний, майже зразковий шлюб з актором Анатолієм Хостікоєвим. Йому народила сина В’ячеслава. Та був у житті знаменитості ще один обранець, який також подарував зірці дитину, але милості бути хоча б згаданим в інтерв’ю – не заслужив.

Ігор Мамай був першим справжнім коханням акторки. Прожили разом недовго. У пари народилася донька Дарина. Як пізніше буде згадувати її татко, дівчина навіть рідко дзвонила, не те, щоб навідувала старого.

Всі чоловіки Наталії Сумської: перший чоловік Ігор Мамай

Першого чоловіка Наталії вже давно немає навіть у живих. Відомо, що доживав він у безгрошів’ї, далеко від колишньої коханої. Спільна донька колишнього подружжя зараз не працює. Її мама не раз помічала спільність характерів зі своїм колишнім: Дарина також не шукає можливостей, а чекає, коли вони самі настануть.

Всі чоловіки Наталії Сумської: Анатолій Хостікоєв

А ось справжньою половинкою Сумської-старшої став Анатолій Хостікоєв. У подружжя є дорослий син В’ячеслав. Йому лише 25 років, але він вже зіграв крупну роль у комедії “Скажене весілля”. Словом, справжня надія і опора для батьків.

В’ячеслав Хостікоєв – син подружжя

Після одруження з Анатолієм, Наталію не помічали у жодних інтригах, а тим паче романах на стороні. Пару Сумської-Хостікоєва вважають ледь не зразковою.