Вагітні Настя Каменських та Ірина Горова: батл “пузатих” жінок, які до смаку продюсеру Потапу

Олексій Потапенко, відомий як продюсер та репер Потап, 2 роки насолоджується у шлюбі з Настею Каменських. Спільних дітей у закоханих поки що немає, хоча вірні прихильники щоразу "помічають" вагітний животик на нових фотографіях у Насті, але саме подружжя тему малюків не коментує. Потап виховує сина від першого шлюбу.

Олексій Потапенко та Настя Каменських два роки тому шокували усіх прихильників новиною про весілля. Про роман дуету їхні фанати здогадувалися давно, проте самі артисти приховували цей факт. У 2013 році Настю з Потапом помітили разом на спільному відпочинку на Кубі, проте навіть цей факт та романтичні фото, на яких закохані прогулювалися пляжем в обіймаючись, не змусив пару зізнатися.

Про свої відносини артисти заявили яскраво – відразу розповіли про весілля. На церемонії та вечірці після неї гуляв увесь український шоу-бізнес. На свято запросили навіть колишню дружину Олексія – продюсерку Ірину Горову.

Весілля Потапа і Насті

Тепер уся Україна чекає на поповнення і зірковій родині, проте саме подружжя всіляко відмовляється від коментарів щодо цієї теми. Під кожним новим фото Насті Каменських коментатори пишуть, що помітили під одягом вагітний животик – однак і ці слова залишаються неофіційними домислами користувачів мережі.

Настя Каменських

Сам же Потап виховує двох дітей від першого шлюбу з Іриною Горовою – рідного сина Андрія та доньку Наталю, яку продюсерка подарувала музиканту UGO. Олексій прийняв дівчинку як рідну та досі підтримує з нею теплі та дружні стосунки.

Вагітна Ірина Горова з Потапом та Настею

З Горовою продюсер одружився у 2000 році, а на розлучення пара подала в 2014-му. Хоча за словами колишніх, на той момент вони вже п’ять років як жили окремо. Ірині та Олексію вдалося зберегти дружні відносини, а також спільний бізнес. Вони обоє виступають власниками та продюсерами лейблу MOZGI, до якого належать Надя Дорофєєва, гурт МОЗГИ, Мішель Андраде та інші українські артисти.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.