“Вагітна” Настя Каменських засвітила животик на світському заході: параметри співачки вже давно змінилися

Поки фанати співачки дивляться її реаліті-шоу відзняте у Мексиці, Настя Каменських світить вагітним животиком на інтерв'ю.

Поки фанати Насті Каменських слідкують за її пригодами у спекотливій Мексиці, співачка вже давно знаходиться в Україні і роздає інтерв’ю. Так, сьогодні артистка засвітилася в анонсі програми “Світське життя” з Катериною Осадчою.

Вагітний животик Насті Каменських

Коли одружилися Настя Каменських та Потап – досі невідомо. Зіркове подружжя зіграло весілля в Києві декілька років тому, але побралися вони не по-справжньому, а зіграли виставу для гостей. Відомо, що пара також відсвяткувала весілля в Лас-Вегасі та ще раз в Києві, але набагато раніше.

Настя Каменських та Потап
Настя Каменських та Потап

Однак, найбільш складним питанням у стосунках знаменитостей є поява малюка. Настя Каменських знаходиться у тому віці, коли суспільство чекає від неї дитинку. Чи справедливий такий підхід, чи ні – вже інше питання, яке фанатів співачки не особливо турбує. Саме тому публіка дуже уважно слідкує за кожним кроком артистки і намагається вираховувати, вона знаходиться у положенні.

Настя Каменських розмовляє з Катериною Осадчою

Нещодавно Настя Каменських завітала на інтерв’ю до Катерини Осадчої у програмі “Світське життя”. Співачка наділа вечірню облягаючу сукню, яка дуже добре підкреслила випираючий животик зірки. Артистка та  телеведуча обговорювали в анонсі алкоголь. Варто підкреслити, що після цього інтерв’ю більшість заговорить про вагітність артистки, адже сукня, чи то підкреслила зайву вагу Насті, чи то дійсно вказала її стан.

Нагадуємо, що зараз Настя Каменських активно займається просуванням свого нового проекту “Дівчата рулять”. Не дивлячись на те, що сезон не вийшов до кінця, вже можна сказати, що він став досить успішним.

Схожі статті