Куди зникли і як зараз виглядають зірки шоу “Шанс”: Воєвуцький, Валевська, Козловський та інші

Проєкт "Шанс" став справжнім проривом для українського телебаченні на початку нульових. До нього потрапляли переможці "Караоке на майдані", де з ними цілий день працювали продюсери, стилісти, дизайнери та хореографи. Ведучими телепрограми були Наталя Могилевська та Андрій Кузьменко.

Віталій Козловський

Віталій Козловський 
Віталій Козловський

Віталій Козловський став переможцем першого сезону шоу “Шанс”, після чого відразу заключив контракт з Ігорем Кондратюком. Це дійсно був великий крок для його кар’єри, про симпатичного артиста з характерною бородою дізналася вся Україна, а його треки займали перші місця в музичних хіт-парадах. Віталій і досі залишається найуспішнішим випускником телепроєкту, який не змарнував свій “Шанс”.

Олександр Воєвуцький

Олександр Воєвуцький
Олександр Воєвуцький

Симпатичний блондин із дзвінким голосом Олександр Воєвуцький підкорив серця не одної українки в третьому сезоні телепроєкту. Після перемоги він активно працював над своєю кар’єрою – записував пісні та давав концерти. Але згодом Сашко почав втрачати свою славу, а потім вирішив одружитися та зажити спокійним сімейним життям. Він намагався повернутися на сцену через шоу “Голос країни”, однак і ця спроба не виявилася успішною.

Павло Табаков

Павло Табаков
Павло Табаков

Павло Табаков переміг у п’ятому сезоні “Шансу”, після чого підписав контракт з Кондратюком. Артист відразу почав розвивати сольну кар’єру, а про його творчість дізнавалося все більше слухачів, однак стати суперзіркою співаку так і не вдалося. Пізніше він брав участь у шоу “Україна має талант” і “Голос країни”. Зараз Павло виступає під псевдонімом TABAKOV і виховує доньку з дружиною.

Наталія Валевська

Наталія Валевська
Наталія Валевська

Наталя Валевська також стала переможницею телепроєкту – вона виграла другий сезон у 2005 році. Продюсером співачки став її чоловік, який і досі працює із зіркою. Сьогодні Наталя продовжує співати, дає своє шоу Valevska Show і вигладає вокал.

Гурт “АВІАТОР”

Гурт АВІАТОР
Гурт АВІАТОР

Тріо українських артистів познайомилися під час участі в третьому сезоні “Шансу”. Після проєкту вони звернулися до продюсера Юрія Нікітіна, який відразу погодився працювати з колективом. “Авіатор” і досі виступає та випускає нові треки.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.