Categories Шоу-бізнес

Арсен Мірзоян жене Тоню Матвієнко на кухню: нахлібник відомого сімейства публічно вказав жінці її місце

На днях сімейство Ніни Матвієнко дало лінійку ексклюзивних інтерв'ю, у яких домочадці розповіли про зміни в родині, потрясіння та домашній уклад. Так, Ніна Митрофанівна зізналася, що не хотіла приймати зятя Арсена Мірзояна і зробила усе, щоб її донька не будувала стосунки з одруженим. Але зірки не припиняють дивувати.

Ексклюзивне інтерв’ю Ніни Матвієнко, в якому вона зізналася про те, що не хотіла приймати Арсена Мірзояна в якості зятя, дійсно може здивувати. Виявляється, зіркова теща думала про іншу родину, яка залишалася без кормильця.

Арсен Мірзоян жене Тоню Матвієнко на кухню

Але співак порадував своїх фанатів, і довів, що він гідна людина. Чоловік залишив усе своє майно дітям, і прийшов до коханки без копійки в кишені. З тих пір артист разом з новою обраницею, Тонею Матвієнко, проживає у будинку тещі.

Арсен Мірзоян жене Тоню Матвієнко на кухню

Втім, головою сім’ї він не став. У розмові з журналістами співак зазначив, що головною вважає свою доньку Ніну, а Тоня вразила не на жарт: на її думку, саме Ніна Митрофанівна усім заправляє. Воно й не дивно, адже власниця маєтку і найстарша в домі саме вона.

Однак, ієрархія в домі залишається непорушною. Тоня Матвієнко, як і більшість українських жінок, готує для свого коханого. А той, не може нарадуватися, і публікує цю інформацію прямо на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram на потіху користувачам.

Так, нещодавно Арсен Мірзоян оприлюднив у своєму мікроблозі віршик присвячений дружині. У ньому він закликає кохану приготувати йому борщ. Співачка відразу відгукнулася, і повідомила в коментарях, що він вже готовий.

Нагадуємо, що Ніна Митрофанівна у своєму інтерв’ю зазначила, що не може дозволити собі придбати дітям квартиру. Виявляється, сімейство не настільки заможне, як це уявляють собі фанати. Тим не менш, вона не проти, щоб Тоня разом з чоловіком та її онуками жила з нею.

Share