“Теж хочу бути щасливою”: Тоня Матвієнко чесно відповіла, чому розбила колишню родину Арсена Мірзояна

Відомі українські виконавці Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян вже давно разом, але їхні стосунки почалися зі зради.

Історія кохання Тоні і Арсена почалася на “Голосі країни”, куди 10 років тому вони обидва пішли заради кар’єри, а зустріли одне одного, хоча і парою співаки стали далеко не одразу. А коли про роман Матвієнко і Мірзояна стало відомо широкому загалу, доньку народної артистки Ніни Матвієнко нарекли розлучницею і коханкою. Мовляв, це саме вона відбила чоловіка в іншої жінки – Арсен на той момент був одруженим.

Колишню дружину Мірзояна звати Анна, у пари підростають двоє синів – Артем і Влад. В одному зі своїх інтерв’ю виконавець зізнавався, що майже рік виношував у собі думку про те, щоб піти з родини до Антоніни. Або ж взагалі не робити цього і забути про почуття.

Арсен Мірзоян з синами від першого шлюбу
Арсен Мірзоян з синами від першого шлюбу

Врешті-решт, Арсен вирішив, що правильніше буде нікого не мучити та зізнався жінці, що закоханий в іншу, хоча і наважитися на цей крок було важко.

Арсен Мірзоян з колишньою дружиною і Тонею Матвієнко
Арсен Мірзоян з колишньою дружиною і Тонею Матвієнко

Коли вони з Матвієнко тільки-но почали виходити в світ разом, з ними у рамках програми “Світське життя” поспілкувалася Катя Осадча, яка спитала у Тоні, чи відчуває вона свою провину у тому, що розбила сім’ю Мірзояна:

“Значить сім’я була недостатньо щаслива. Я теж себе люблю і теж хочу бути щасливою”, – прокоментувала тоді співачка.

Весілля Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна
Весілля Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна

Зараз Антоніна і Арсен відкладають гроші на власне житло, адже живуть вони разом з Ніною Митрофанівною, а також виховують спільну доньку, названу на честь знаменитої бабусі.

Ніна Матвієнко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян та їхня донька
Ніна Матвієнко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян та їхня донька

Що стосується відносин Мірзояна з колишньою дружиною, то вони спілкуються, співак допомагає фінансово і часто бачиться з дітьми, а спільне майно при розлученні він переписав на Анну.

Схожі статті