|
18.11.2021 11:23

Зробила модну стрижку боб-каре та одягла сукню міні: Алла Пугачова блиснула стрункими ніжками перед Буйновим

Легендарна артистка естради Алла Пугачова влаштувала вечірку у власному замку, на яку був запрошений Олександр Буйнов. За чутками, в молодості зірки були коханцями, однак самі себе вони називають старими добрими друзями. Для такої події Примадонна причепурилася і довела, що навіть у свої 72 може виглядати розкішно.

Алла Пугачова живе у заміському замку разом з Максимом Галкіним та двійнятами Лізою і Гаррі. Цей казковий палац був мрією гумориста з дитинства, тож як тільки можливість втілити її у життя з’явилася, він одразу ж це зробив.

У себе вдома зіркова пара часто збирає друзів, і це завжди стає для Примадонни приводом ошатно вбратися і змінити зачіску. Алла Борисівна обрізала волосся під модну стрижку боб-каре з чубчиком, і зустрічала гостей у витонченій чорній сукні вище коліна з декором у вигляді блискавки. Це плаття ідеально підкреслило струнку фігуру артистки, на якій вона акцентувала увагу вдалим позуванням для фото.

Алла Пугачова змінила імідж та зробила модну стрижку боб-каре

Так, на світлині з Буйновим Пугачова кокетливо виставила ніжку вперед, а руку поклала на вузьку талію. Олександр при цьому світиться від щастя поруч з подругою:

“В гостях у друзів. Як добре зустрічатися з приводу і без… Провели чудовий вечір!”, – подякував за гостинний прийом дружину Максима Галкіна співак.

Фанати залишилися в захваті від вигляду 72-річної Примадонни, і їх легко зрозуміти. До речі, дехто з коментаторів пошуткував, що Алла Борисівна так і тягнеться до Олександра. Ще за часів існування ансамблю “Веселые ребята” зірок підозрювали в романі. =

Одного разу в програмі “Секрет на мільйон” Буйнов зізнався, що в першій половині 70-х навіть цілувався з тоді ще маловідомою співачкою, проте далі флірту справа не зайшла. Зрештою замість роману в музикантів склалася міцна та перевірена часом дружба.

Більше цікавого про чоловіків Алли Пугачової на YouTube-каналі “Одна минута”: