Друг Алли Пугачової Олександр Буйнов розхитує її шлюб з Галкіним: “Були коханцями, цілувалися в губи”

Максим Галкін і Алла Пугачова вже давно у шлюбі, але ще довше з Примадонною спілкується її давній друг – Олександр Буйнов.

Буйнов і Пугачова познайомилися більше 45 років тому, коли він гастролював по всій країні разом з ансамблем “Веселые ребята”, а вона, тоді ще маловідома молода виконавиця, вразила музикантів своїм талантом. Так Аллі вдалося зайняти місце солістки – першої в історії колективі солістки-жінки. Через рік після цього Примадонна розпочала сольну кар’єру, однак спілкування з Олександром не припинила.

Олександр Буйнов і Алла Пугачова
Олександр Буйнов і Алла Пугачова

Артисти досі дружать, регулярно гостюють одне в одного, зустрічаються сім’ями і навіть називають себе братом і сестрою, хоча преса охрестила Буйнова одним з коханців Пугачової. Співак зізнається – читає багато з того, що пишуть про нього у ЗМІ та соціальних мережах, тож свого обурення не стримує:

“Нещодавно хтось бовкнув, що, мовляв, все з Буйновим зрозуміло – його Пугачіха тягне, тому що вони були коханцями, а він тримається за неї. Та ніхто ні за кого ніколи не тримався! Вона допомагала, в першу чергу, всім своїм чоловікам, піднімала їх – ці імена всі знають. Я ж ніколи не був її ні чоловіком, ні коханцем – у мене були інші дівчата. Хочу раз і назавжди поставити крапку в цьому питанні. В ансамблі, до речі, ми всі хіпували та всі при зустрічі цілувалися в губи, обнімалися. Але не більше того!”, – наводить слова Олександра видання “Дни.ру“.

Сама Примадонна вже давно не звертає уваги на чутки стосовно приватного життя, як і годиться зірці такої величини. Справжнє жіноче щастя їй подарував гуморист Максим Галкін.

Максим Галкін і Алла Пугачова
Максим Галкін і Алла Пугачова

Пара сповнена коханням, не дивлячись на велику різницю у віці, а їхнє головне спільне досягнення – дітлахи Ліза і Гаррі. На YouTube-каналі “Одна минута” дивіться, як пройшов восьмий день народження зіркових двійнят:

Схожі статті