|
19.11.2021 09:26

Ані Лорак звернулася до екс-чоловіка Мурата, який одружується на новій пасії: “Я розбита і розгублена”

Зі своїм колишнім чолоівком Ані Лорак прожила разом більше 10 років. Разом співачка і турецький бізнесмен виховували доньку Софію, а з боку зірковий шлюб здавався міцним і зразковим. Втім, поступово публіка почала дізнаватися про численні зради чоловіка.

У 2018 році папараці застали Мурата Налчаджиоглу в обіймах ефектної моделі Яни Бєляєвої. Виявилося, що пара не просто зустрічалася, а навіть жила разом, поки Лорак гастролювала і заробляла для родини гроші. Коли вона дізналася про зраду чоловіка, спробувала його пробачити, адже у них підростала маленька дочка, яка потребувала уваги і мами, і тата. Втім, на жаль Ані, Мурат не зупинився.

Колишній чоловік Ані Лорак та їхня донька Софія

Незабаром Налчаджиоглу закрутив роман з черговою коханкою, після чого співачка подала на розлучення. Офіційно шлюб було розірвано на початку 2019-го. Схоже, що екс-чоловік Лорак довго не сумував – нещодавно він зробив пропозицію руки та серця новій пасії, молодій візажистці з Києва Лілії.

Артистка намагається не афішувати подробиці сімейної драми, тож коментарі про особисте життя майже ніколи не дає. Втім, усі свої почуття вона виплескує в творчості. Днями Ані Лорак випустила відеоряд до нової пісні “Верила” з наступними рядками (переклад з оригіналу):

“В мені згас вогонь і ясно, що ти не мій, що все марно. Грай, грай зі мною далі, я розбита і розгублена. У тобі так багато фальші, а я вірила”.

В кліпі співачка постала в дуже жіночних і привабливих образах, тож у коментарях фанати засипали її компліментами і дивуються, чому вона досі не відпустила колишнього:

  • “Знову за Муратом страждає… Він вже і не пам’ятає”;
  • “Пісня сумна… Про кохання, якого більше немає”;
  • “Чому слова змінюються, а мотиви і страждання ті ж скільки років?”;
  • “Тому що чоловіка нормального немає поруч… А коханий турок до молоденької втік… Ось вона і співає йому: “Як я вірила тобі”, – відповідь на попередній коментар.
Фанати не розуміють, чому Ані Лорак досі страждає за Муратом

Якщо хочете дізнатися, як виглядає нова наречена колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу, дивіться наступне відео:

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.