|
19.11.2021 12:40

“Кохання, як у піснях”: Мама Дана Балана не може досі забути Тіну Кароль і переживає, що не одружила сина

Роман Дана Балана і Тіни Кароль досі є цікавою темою для фанатів пари. Попри те, що знаменитості офіційно заявили, що стосунків у них не було, прихильникам не віриться, що почуття музикантів були несправжніми. Мама молдавського мачо сказала своє слово.

Дан і Тіна. Цю пару вважали дуже перспективною в українському шоу-бізнесі. Він – популярний європейський артист, а вона – народна улюблениця та справжня поп-діва, життя якої окутано вуаллю таємничості. Серця цих двох об’єднало шоу “Голос країни”, але після його завершення, музикантів разом більше й не бачили. Втім, сама Тіна натякає, що не проти вже найти собі пару, адже дуже хоче подарувати сестричку своєми синові Веніаміну.

Мама Балана більше не приховує правди про роман сина

Нагадаємо, що Кароль стала вдовою у квітні 2013 року.

“Сватати будуть”

Найнесподіванішим візитом у шоу став приїзд мами Дана Балана, Людмили. Вона також співачка і радо виступила перед українським глядачем. Її поява здивувала знаменитого сина, а ще більше Тіну Кароль. Поп-діва не приховувала, що засоромилася. Коли дізналася ким є ця розкішна моложава блондинка Дану, так і сказала Потапу:

“Зараз сватати будуть”

Молдавська артистка дійсно висловила прихильність нашій знаменитості та радо її обійняла.

Нагадують Людмилі зараз про потенційну невістку тематичні сторінки в Інстаграмі. Фанати свого часу накреативили безліч віртуадьних групок, де ділилися версіями про стосунки зірок і знаходили їм підтвердження й натяки.

Мама Балана більше не приховує правди про роман сина

Так, чергова “ДанТіна” поділилася новим хітом молдавського мачо.

“Кохання, як у піснях”, – говорить назва композиції.

Публікацію за фан-сторінки Тіни й Дана Людмила Балан додала до себе в сторіз в Інстаграмі.

Якщо вас цікавить причина розриву стосунків знаменитостей, радимо подивитися ще й тематичне відео наших партнерів “Одна минута”.