Categories шоу-бізнес

Кого після розлучення досі тиранять екс-дружини: Віктор Павлік, Вова Остапчук, Олександр Пономарьов та інші

Останні роки вважають кількістю розлучень, але не всім вдалося розійтися без наслідків. На нашій естраді сформувалася ціла когорта чоловіків, яким екс-дружини не дають досі спокою. Причини у всіх, звісно, різні. Дізнайтеся, чому розірвати стосунки багатьом вдалося непросто.

У багатьох країнах століттями було заведено так, що розлучитися могли люди лише з благословіння церкви, яка, розуміється так просто не давала “добро”. Зараз же достатньо походу до РАГСу, а якщо у пари ще й діток не було, то процес буде швидким. Та не завжди безболісним.

Віктор Павлік і досі зазнає кпин та звинувачень від колишньої жінки. Лариса не приховує, що розлучення далося їй дуже непросто. Чоловік полишив, дитини не стало, а молода концертна директорка, яка ще вчора не представляла конкуренції пішла під вінець з коханим. Созаєва інколи ошелешує публіку раптовими зізнаннями про свій шлюб.

Кого після розлучення досі тиранять екс-дружини

Дзідзьо, який розлучився цього року, останні місяці потрапляє у стрічку новин завдяки колишній. Славія не соромиться в інтерв’ю розповідати правду про стосунки та раптовий ухід чоловіка. Приправляє це Ярослава ще й історіями життя з Михайлом.

Кого після розлучення досі тиранять екс-дружини

Інколи розлучення вже й може глибоко відійти у минуле, але екс-подружжя ніяк не забуде про нього. Ось і Олена Мозгова, яка з 2015 року щаслива разом з Девідом Аксельродом, не може забути Олександра Пономарьова. Вона не раз давала розгромні інтерв’ю, де розповідала про нюанси своїх стосунків зі співаком. Втім, і артист не соромиться згадувати свою колишню.

Кого після розлучення досі тиранять екс-дружини

Володимир Остапчук хоч і зустрів іншу жінку, прожити без колишньої не може, адже їх пов’язують діти. Олена до останнього боролося за справедливі аліменти та не давала спуску колишньому.

Кого після розлучення досі тиранять екс-дружини

У Євгена Паперного історія схожа: спільна донька не дала остаточно порвати з Сумською. Втім, не тільки вона, а й сцена змушує його раз у раз спілкуватися з Ольгою.

Кого після розлучення досі тиранять екс-дружини
Share