“Вдома холодно, чоловіка немає”: молода дружина Віктора Павліка тепер одна з маленьким сином на руках

Віктор Павлік – ще той ловелас. На його рахунку чотири шлюби, а на роль своєї нинішньої жінки співак обрав собі молоду помічницю.

Стосунки Віктора Павліка і Катерини Репяхової стали надбанням публіки неспроста. Виявилося, що саме заради неї артист покинув третю дружину Лору Созаєву, з якою виховував сина Павла. Хлопця вже немає серед живих – його життя забрало онкологічне захворювання.

Віктор Павлік з колишньою дружиною Ларисою та їх покійним сином Павлом
Віктор Павлік з колишньою дружиною Ларисою та їх покійним сином Павлом

Більш ніж удвічі молодша за Віктора Франковича дівчина приглянулася йому після одного з концертів. Доленосною стала їхня зустріч в коридорі готелю. Так поступово з відданої фанатки Катерина перетворилася на коханку і концертну директорку Павліка. І хоча разом вони вже 6 років, офіційно свої стосунки пара зареєструвала у травні 2020-го, а у червні 2021-го в них народився хлопчик Михайло.

Віктор Павлік з дружиною та сином
Віктор Павлік з Катериною Репяховою та сином

Репяхова активно веде власний мікроблог у соцмережах, де ділиться багатьма новинами з подружнього життя. Дівчина більшу частину часу проводить у подорожах, причому разом з малюком і мамою, яка переїхала з рідного Дніпра у Київ, аби допомагати доньці з онуком. Віктор лише іноді ощасливлює кохану своєю присутністю, оскільки у співака начинений гастрольний графік, тож він фізично не може завжди знаходитися з родиною.

Днями Катя повернулася додому з поїздки в Одесу, але щастя їй це не принесло, судячи з нової публікації в Інстаграм-сторіз:

“Доброго ранку! Прокинулася без настрою. Вдома дуже холодно, чоловіка немає. А потім мама добила смс, що вона захворіла. Думала сьогодні поїхати у Спортлайф, оформити абонемент на плавання Міші. Іншого разу”, – написала Репяхова.

Скріншоти зі сторінки Катерини Репяхової в Інстаграм
Скріншоти зі сторінки Катерини Репяхової в Інстаграм

Все про історію кохання Віктора Павліка і Катерини у наступному відео:

Схожі статті