Віталій Козловський показав свій огірок, а фанатки не можуть відірвати погляд: “Можна доторкнутися?”

Відомий український співак Віталій Козловський є безумовним улюбленцем жінок. Віддані фанатки відвідують кожен концерт кумира, а також з нетерпінням чекають на нові фото зірки у соціальних мережах. Цього разу артист особливо ощасливив аудиторію та показав свій огірок.

Слава прийшла до Віталія Козловського на початку нульових після перемоги в талант-шоу “Шанс”. Талановитий виконавець одразу підкорив публіку своїми вокальними даними, а також чаруючою харизмою, не кажучи вже про зовнішню привабливість. Втім, попри все це він досі не одружений і бездітний, хоча про сім’ю мріє.

В репертуарі Козловського є пісні про любов, та власне особисте життя співак вирішив тримати у таємниці після того, як одного разу обпікся зайвою публічністю. Гіркий досвід Віталію подарувала екс-учасниця романтичного проєкту “Холостяк-5” Раміна Есхакзай, нині відома як інтерв’юєрка.

Колишня наречена Віталія Козловського Раміна Есхакзай

Дівчині вдалося закохати в себе артиста після зйомок його кліпу на пісню “Отпускаю”. Пара збиралася одружитися, а про освідчення вони повідомили одразу після того, як Раміна сказала “так”. Дуже скоро ідилію у стосунках змінили взаємні звинувачення одне одного, тож до весілля справа не дійшла. Саме після цього Козловський тримає особисті подробиці при собі.

Чи вільне наразі серце Віталія – невідомо, однак йому приписують роман з концертною директоркою Юлією Бакуменко. Вони співпрацюють вже не перший рік. Ба більше, нещодавно виконавець публічно назвав жінку “своєю людиною” та заявив, що збирається провести з нею усе життя, але не уточнив – професійне чи не тільки.

Відволікти аудиторію від подібних чуток зірка вирішив доволі екстравагантним фото, на якому буквально показав свій огірок, і не один.

Віталій Козловський показав свій огірок

Так, в Інстаграмі Віталія Козловського з’явилася світлина з банкою консервованих огірків. Він міцно тримає закрутку та широко усміхається, а обтягуюча кофтина вигідно підкреслює спортивну фігуру співака.

“Тримайте себе в руках”, – підписав кадр артист.

Шанувальниці не пошкодували компліментів у коментарях:

  • “Молодець, що тримаєш форму. Не можу відірвати погляд”;
  • “Віталік, не можу! Біцепс суперовий, можна доторкнутися?”;
  • “Нічого собі біцуха! Тут огірочки відходять на задній план”;
  • “Люблю солененьке. Гарний хлопчик”, – пишуть підписниці.
Фанаткам сподобався огірок Віталія Козловського

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.