“Я видихнув”: Віталій Козловський вперше розповів про причини смерті батька та про свою реакцію на новину

15 серпня 2021-го у Віталія Козловського помер батько Віталій Сергійович на 75-му році життя. Співак вирішив не приховувати від публіки цю важку втрату та відверто розповів, чому так сталося, як він відреагував на повідомлення про смерть найближчої людини та як почувається зараз.

В інтерв’ю програмі “Зірковий шлях” Віталій Козловський зізнався, що ця тема для нього дуже болюча, оскільки вони з батьком були дуже близькими. Менше двох років тому артист перевіз тата поближче до себе в Київ, оскільки розумів, що йому була потрібна синова опіка і підтримка:

“Я скажу так, що він жив мною, і він страшно переживав за усілякі проблеми, які доводилося мені в житті переживати. Він страшно переживав за те, що він ніяким чином не може нічого вдіяти в моїй долі, ніяким чином не може скоригувати тих людей, які намагаються робити мені не зовсім зручні становища, ну десь отруюють, можливо, моє життя. Це все призвело до такої його недуги, він почав часто хворіти, плюс в нього була професійна хвороба, пов’язана з легенями, тому що він був електриком-атомщиком, який їздив на електро-атомні станції”, – розповів Козловський.

Віталій Козловський розповів про причини смерті батька
Віталій Козловський розповів про причини смерті батька

Віталій Сергійович часто працював на великих будівництвах, через що в легенях осідав пил. Вже у віці за 50 в чоловіка почалися проблеми з диханням, на що також накладалася погана звичка – він був курцем з багаторічним досвідом.

“Це все дало такі різні ускладнення. Я з ним дуже довго домовлявся, вмовляв його, що треба його відвезти в лікарню. Він все відстрочки робив, каже: “Давай ще день почекаємо, ну ще день”. День за днем, а потім треба було зробити перед тим, як класти людину в лікарню, тест. Приїхали зробили йому тест на корону, корона не підтвердилася, і ми домовилися, що наступного дня відвозимо батька в лікарню. Наступного дня з самого ранку був дзвінок від його коханої жінки, яка сказала, що тато не стоїть на ногах, він падає, одним словом – дуже все погано”, – згадує Віталій.

Батько Віталія Козловського помер на 75-му році життя
Батько Віталія Козловського помер на 75-му році життя

Одразу після цього дзвінка співак віддав батька під нагляд лікарів:

“Привезли його в лікарню в поганому вже стані, тато був в комі, потім він прокинувся. Останні моменти його життя… На це було дуже важко дивитися, і, можливо, саме тільки в цей момент я заплакав, тому що розумів – я нічого не можу вдіяти, я нічим не можу йому допомогти, і це мене дуже вбивало зсередини. Він швидко пішов з життя”.

Віталій Козловський розкрив причини смерті батька
Віталій Козловський розкрив причини смерті батька

Козловський знайшов у собі сили спокійно прийняти смерть батька:

“Я вперше коли дізнався, що його не стало, мені якось внутрішньо стало простіше, адже смерть це іноді спасіння. Я розумів, що він вже не мучиться, вже йому не боляче, вже йому не важко дихати, тому що він як задихався. Коли мені сказали, що тата не стало, це сталося вночі, в реанімації не можна було сидіти біля нього, я видихнув і вперше в житті подивився на ситуацію, коли мого тата не стало, що я можу тепер зробити для нього, для його душі”, – розповів співак.

Після цього у себе в Інстаграмі Віталій Козловський написав пост і попросив усіх помолитися за батька.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.