|
24.11.2021 16:54

Скільки заробляє Холостячка Злата Огнєвіч? З такими статками годувальником в сім’ї буде точно співачка

Відома співачка Злата Огнєвіч не так давно наважилася на серйозний експеримент та взяла участь у реаліті-шоу Холостячка, де за ідеєю має зустріти своє кохання. Втім, навіть якщо вона його не знайде, то точно підвищить свою популярність в Україні, а це приносить непоганий дохід.

Популярні артисти заробляють шалені гроші, тому усі музиканти воліють прославитися, адже це гарантує їм безбідне життя. У цьому списку колись і опинилася Інна Бордюг, яка на початку творчої кар’єри взяла собі псевдонім Злата Огнєвіч.

Скільки заробляє Холостячка Злата Огнєвіч

І хоча артистка нк заробляє, як Тіна Кароль або Оля Полякова, її статки також можуть вразити.

Скільки заробляє Холостячка Злата Огнєвіч

Якщо ви забажаєте замовити Злату Огнєвіч на свій корпоратив, то ви маєте знати, що вартість її виступу тривалістю 45 хвилин коштує 7 тисяч доларів. Відомо, що зазвичай артисти мають 4-5 таких корпоративів за місяць, коли немає сезону.

На новорічні свята ця кількість може зрости у 4-5 разів, і вартість виступу відповідно. Тим не менш, необхідно враховувати, що зірки виплачують зарплатню команді, яка може забрати собі половину, а то і більше.

Скільки заробляє Холостячка Злата Огнєвіч

Окрім, приватних виступів Злата є активною користувачкою соціальних мереж і веде свій блог, що робить її прекрасним рекламодавцем. Реклама у розділі stories, яка зникає за 24 години, у співачки коштує 16 тисяч гривень, а повноцінна публікація з обличчям зірки близько тисячі доларів.

Варто відмітити, що більшість чоловіків, які прийшли на проєкт “Холостячка” завойовувати серце артистки не заробляють таких грошей. Тому їм може бути важко знайти спільну мову з жінкою, яка точно знає, як прогодувати і себе і свого обранця.

Сподіватимемося, що часи, коли фінансове питання стояло між партнерами особливо гостро, позаду, і Злата обиратиме лише за велінням серця.