|
26.11.2021 14:02

Після того як Козловський показав свій огірок, до нього міцно притулилася Цибульська: “Понюхайте Віталіка”

Відома українська співачка і телеведуча Ольга Цибульська міцно дружить з колегою по цеху Віталієм Козловським, до якого на нових кадрах ніжно притулилася і почала розхвалювати його зовнішній вигляд. Зірка здивувала користувачів мережі пропозицією понюхати Віталіка.

Оля Цибульська і Віталій Козловський разом ведуть шоу музичних хіт-парадів “WEEKEND” на телеканалі М1, яке виходить в ефір по суботах і неділях. На зйомках зірки часто жартують одне над одним, а також регулярно радують підписників у соціальних мережах закадровими фото і відео.

Цього разу кума Дзідзьо перед зйомками підійшла до свого друга-співведучого і розхвалила його зовнішній вигляд:

“Ми на М1 з Віталічкою. Гляньте, який красивий – цвіте і пахне. Понюхайте Віталіка. Але ж пахне, але ж цвіте… Ми”, – сказала Оля і міцно притислася своєю щокою до щоки Козловського.

Оля Цибульська пропонує понюхати Віталія Козловського

Віталій позує у класичному костюмі та білосніжній сорочці з яскравою квіткою в кармані, а Цибульська постала в білому піджаку, з макіяжем з акцентом на очі і хвилястою укладкою. Обидва радісно усміхаються в камеру.

Варто зазначити, що співачці неодноразово приписували романи зі знаменитими чоловіками, адже власного вона від публіки приховує. Першим у рейтингу її ймовірних коханців безперечно є Дзідзьо. Цибульську навіть вважають причетною до його розлучення зі Славією, а також регулярно називають Михайла Хому (справжнє ім’я DZIDZIO) батьком сина Олі. Мовляв, хлопчик зовні дуже на нього схожий.

Але й Козловський не є виключенням, оскільки вони з Цибульською часто зізнаються одне одному в любові і демонструють доволі близькі стосунки. Віталій, до речі, нещодавно розбурхав жіночу частину своєї аудиторії, показавши огірок, вигідно при цьому підкресливши спортивну фігуру.

Оля Цибульська і Віталій Козловський інтригують стосунками

Схоже, Оля оцінила екстравагантне фото колеги і при першій ліпшій можливості особисто осипала його компліментами.