|
30.11.2021 11:03

Що відомо про чоловіка і дітей телеведучої Надії Матвєєвої: біографія, фото та цікаві факти про родину зірки

Відома українська телеведуча Надія Матвєєва полюбилася глядачам за свою простоту і щирість, яка підкуповує. Та не лише запаморочливою кар'єрою може похвалитися зірка. Їй добре знайома роль дружини і матері – одним словом, хранительки домашнього вогнища.

Славу Надії Матвєєвій приніс корисний проєкт “Все буде добре”. На роль ведучої шукали звичайну жінку, яка одночасно нагадувала б глядачам сусідку, маму, тітку, доброзичливу і викликаючу довіру. Кастинги тривали довго, адже в задуманий образ не вписувалися сотні претенденток, поки на горизонті не з’явилася Надія – нове для телебачення обличчя.

Як виглядає чоловік Надії Матвєєвої з Все буде добре

Так вона на більш ніж 6років стала всеукраїнською порадницею, помічницею по господарству і просто доброю подругою. Зараз Матвєєва разом з Григорієм Решетніком веде програму “Неймовірна правда про зірок”, але не єдиною роботою живе ведуча.

Перший чоловік і син Надії Матвєєвої

У студентстві Надя зустріла свого майбутнього чоловіка. Що цікаво, познайомилися вони в Москві, хоча обоє виявилися земляками з України. Незабаром пара перебралася в Кременчук, де розпочалася її кар’єра на радіо.

У шлюбі у Матвєєвої народився син Владислав. Після 7 років разом між подружжям виникли непорозуміння, від яких зірка втекла у нове романтичне захоплення.

Син Надії Матвєєвої Владислав

Другий чоловік Надії Матвєєвої

Ще знаходячись у шлюбі з першим чоловіком Надія втрапила у службовий роман з колегою на радіо. Починалося все з творчої співпраці, та поступово натхнення одне одним в професійному плані перейшло в любовні стосунки.

Вдома між нею і законним обранцем на той момент все було дуже напружено, вони практично стали одне одному чужими, тому Матвєєва дозволила собі захопитися іншим. Згодом дізналася, що в чоловіка теж вже був роман на стороні, тому пара спокійно розійшлася і домовилася продовжувати виховувати сина спільно.

Другий чоловік Надії Матвєєвої та її син від першого шлюбу

Коли Надя вийшла заміж вдруге, шлюб нагадував казку – творчі та емоційні закохані мали повне взаєморозуміння. Зруйнувала цю ідилію відстань – отримавши пропозицію працювати в Києві, чоловік не заперечував, але переїхати з нею не міг. Так поступово шлюб розпався.

Зараз телеведуча офіційно вільна, а на питання представників ЗМІ щодо особистого життя відповідає загадково і без конкретики.