Як насправді звати Надію Матвєєву та чому ведуча вирішила кардинально змінити ім’я: вся правда про минуле

Часто зірки шоу-бізнесу беруть собі творчі псевдоніми. Та з Надією Матвєєвою історія зовсім інша - вона змінила своє справжнє ім'я.

Кажуть, що ім’я дуже впливає на долю людини. Якщо його змінити, то можна кардинально перемінити свій шлях. Якщо такі яскраві псевдоніми, як Ані Лорак та Тіна Кароль вже давно розсекретили, то про те, що Надія Матвєєва вирішила відмовитися від справжнього імені – мало хто знає.

Надія Матвєєва
Надія Матвєєва

Легендарна ведуча та обличчя програми “Все буде добре” вже давно живе з іншим ім’ям. За паспортом її звати Людмила, але Матвєєвій більш до вподоби – Надія.

Колись зірка наважилася поділитися головною таємницею життя. Виявляється, що у дитинстві вона тяжко хворіла, лікарі опускали руки, але доля дарувала їй шанс на життя і медики сказали батькам, що цю дівчинку треба було назвати Надією. Так і запам’яталося це ім’я майбутній зірці.

Та на зміни відважилася ведуча не одразу. Спершу, коли її кар’єра почалася на радіостанції, вона представлялася Людмилою, а коли вже її запросили на роботу до столиці – вирішила ризикнути та назватися Надією. За словами ведучої, вона подумала, що можливо їй це принесе вдачу. Так і сталося, адже її запросили у провідне шоу.

Артистка не приховує того, що у її житті сталася зміна і не шкодує про це.

Чи вдалося ведучій вийти заміж?

Надія була двічі заміжньою і, на жаль, з жодним чоловіком у неї тривалі стосунки не склалися. Втім, на радість жінці у неї виріс син Владислав.

Відомо, що втретє заміж знаменитість не вийшла. Чому не вдалося зустріти кохання – Матвєєва не розповідає.

 

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.