|
01.12.2021 23:27

Надія Мейхер зараз і 23 роки тому: екс-віагрянка показала, який вигляд мала на початку зіркової кар’єри

Надію Мейхер називають однією з головних солісток легендарного жіночого колективу "ВІА Гра". Саме вона співала у першому складі групи, а потім і в знаменитому "золотому" разом із Вірою Брежнєвою та Анною Сєдокою. Зараз Надя продовжує сольну кар'єру та займається дизайном і акторством.

Зірковий шлях Надії Мейхер розпочався у 2000 році. Тоді її помітили брати Меладзе – Валерій саме приїхав до рідного для співачки Хмельницького. Концерт артиста відбувався саме в тому театрі, де грала Надя – та зустріч стала доленосною. Вже за декілька тижнів 18-річну Надю запросили на кастинг у новий жіночий колектив “ВІА Гра”, який вона з успіхом пройшла.

Зараз складно уявити історію гурту без Мейхер, хоча вона сама навіть не планувала пов’язувати своє життя з вокальною кар’єрою. Майбутня зірка з дитинства займалася танцями і бачила себе на сцені театру в класичних постановках. Проте сьогодні, через двадцять років після знайомства з Меладзе, Надія реалізувалася і як співачка, і як акторка, і навіть як дизайнерка.

Надія Мейхер

Не забуває зірка й про особистий блог у соціальних мережах, який виступає для сучасних знаменитостей основним майданчиком для комунікації з прихильниками. На Інстаграм Мейхер підписані понад 360 тисяч користувачів мережі – їх артистка щодня радує новими фото та відео.

Нещодавно Надія вирішила показати архівне фото, зроблене в 1998 році. На ньому 16-річна Мейхер позує з великим пучком на голові та у короткій міні-спідниці поряд зі своїми однокурсницями. Знімок був зроблений на курсах англійської мови, які майбутня зірка відвідувала у шкільний період.

Як виглядала Надія Мейхер 23 роки тому

Англійську артистка вчила сумлінно, адже часто їздила закордон за гастролі разом зі своїм танцювальним колективом. У мережі прихильники екс-віагрянки відзначили, що навіть у 16 років було помітно, що Надя – надзвичайно яскрава й харизматична дівчина, яку чекає успішне творче майбутнє.