Categories шоу-бізнес

Оля Цибульська розповіла про свою невірність після чуток про роман з Дзідзьо: “Зізналась чоловіку у зраді”

Популярна українська співачка Ольга Цибульська довго намагалися відстояти себе перед публікою і довести, що вона була вірна своєму чоловіку. Але плітки про роман артистки та її кума Дзідзьо все не вщухали. Здається, ця проблема більше не хвилює виконавицю.

Оля Цибульська — не з тих, хто буде мовчати, якщо почує про себе брудні плітки або відверту брехню. Артистка завжди завзято захищає і себе, і свою родину. Так сталося і тоді, коли Дзідзьо розлучався зі своєю дружиною. На виконавицю вилилося багато звинувачень, адже її вважали розлучницею. Саме тоді журналістам вдалося розсекретити особистість чоловіка співачка і залізти в життя усіх трьох учасників трикутника, якого, як виявилося, і не було.

Оля Цибульська розповіла про свою невірність

Тепер Оля Цибульська може вільно жартувати стосовно своєї невірності. Нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зізнання у зраді чоловіку. Можливо, для когось цеп стало проблемою, але точно не для зіркового подружжя: співачці наснилося, що вона цілується з Максом Барських. Ба більше, Оля щиро заявила, що співак їй зовсім не до смаку. Тобто побаченим артистка була не задоволена.

“Прокинулася і кажу своєму, що мені приснилося, що я цілуєшся з Максом Барських. Правда, Макс — взагалі не моє, а я ж не п’*. А він каже: “Ну нехай тобі Макс Барских і готує сніданок”, — розповідає співачка.

Оля Цибульська розповіла про свою невірність. Скріншоти особистої сторінки співачки

Розбурхати мережу Оля Цибульська вирішила, не встаючи з дивану. Перед об’єктивом вона з’явилася у домашньому одязі — у халатику та футболці. На обличчі в зірки був мінімальний макіяж, а волосся просто причесане. Варто відмітити, що навіть домашній образ артистки вийшов неймовірним. Природну вроду не приховати.

Share