Екс-дружина Дзідзьо Славія досягла свого і щаслива сходила з ним на побачення: “Відсвяткували з колишнім”

Відомий український артист Дзідзьо в цьому році розлучився зі своєю дружиною-співачкою Славією, однак вони не лише не припинили спілкування, а й щоразу дають фанатам надію на возз'єднання. Екс-дружина зірки повідомила в мережі, що вони з ним дещо святкують.

Стосунки Дзідзьо і Славії тривали довгих 20 років, 7 з яких в офіційному шлюбі. На піку кар’єри Михайла Хоми публіка навіть не підозрювала, що він одружений, оскільки Ярослава роками знаходилася в тіні знаменитого чоловіка, і спочатку це влаштовувало обох. Та згодом Slavia зажадала теж показати себе світу, побудувати сольну кар’єру і стати артисткою, не гірше за коханого. Як виявилося, DZIDZIO не розділяв мрії дружини, тому до останнього відмовляв її від шоу-бізнесу.

Саме з виходом першої сольної пісні Славії “Я тобі не мамка” подружжя зрозуміло, що все йде до логічного кінця. Вони почали жити окремо, однак одразу розлучатися не збиралися. Лише навесні 2021-го стало відомо, що пара подала на розлучення.

Весілля DZIDZIO і Slavia

Михайло конкретних причин розпаду сім’ї не називав, лише не заперечував, що між ними вже забагато непорозумінь, які не вдається подолати. Ярослава ж, на відміну від чоловіка, після новини про розрив дала не одне інтерв’ю і зізналася, що, по-перше, їй було боляче не отримувати від коханого жодної підтримки з приводу самостійної кар’єри, по-друге, вона мріяла про дітей, але Дзідзьо постійно казав, що немає на це часу, а по-третє, Славія натякнула, що до негараздів у стосунках подружжя доклала руку Оля Цибульська. Мовляв, постійний флірт на сцені міг мати продовження і поза нею.

Славія натякнула на причетність Цибульської до розлучення з Дзідзьо

Попри все це, DZIDZIO і Slavia продовжують близько спілкуватися з одне одним. Цього разу в Інстаграм-сторіз екс-дружини артиста з’явилися кадри з ресторану з доволі інтригуючим підписом:

“Зробили гарну справу, і відсвяткували з колишнім”.

Дзідзьо і Славія сходили на побачення

Тим часом в основній стрічці Славія опублікувала запис дуету з Дзідзьо і написала:

“Наш дует “Vivo per lei” італійською та іспанською мовами – це один з багатьох гарних спогадів того часу, коли ми співали в дуеті. Я завжди хотіла, щоб Михасик повернувся до себе справжнього, до свого природнього тембру голосу. Мені подобається поєднання наших голосів у цій пісні, та інших дуетах, які, можливо, ще почуєте…”.

Коментатори заінтриговані і сподіваються, що зірки все ж таки будуть разом.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.