Невдалий фінал Холостячки-2 виправлено: Григорій Решетнік показав, з ким насправді залишилася Злата Огнєвіч

Фінал 2 сезону шоу "Холостячка" був дуже несподіваним. Серед двох фіналістів Злата Огнєвіч обрала Андрія Задворного, відмовивши Дмитру Шевченку, але схоже, що з переможцем проєкту стосунки не склалися. Ведучий Григорій Решетнік показав, з ким насправді залишилася співачка.

В останньому випуску “Холостячки-2” від 03.12.2021 вся країна почула ім’я обранця головної героїні Злати Огнєвіч, яким став бізнесмен Андрій Задворний. Йому вдалося обійти 25 конкурентів в боротьбі за серце артистки та єдиному з усіх учасників 2 сезону почути від неї зізнання в коханні.

Реакція публіки була доволі різкою. Більшість глядачів розчаровані вибором Холостячки, оскільки те, що відбувалося на екрані, натякало на перемогу або Максима Тарапати, котрий залишив проєкт за крок до фіналу, або програвшого фіналіста Дмитра Шевченка.

Переможцем Холостячки-2 став Андрій Задворний

Злата ж чесно пояснила, що вибір робила серцем, і довірилася лише своїм почуттям. Тим не менш, фанати підозрюють, що стосунки пари після шоу довго не протривали, на це натякає і анонс спецвипуску пост-шоу “Як вийти заміж”, де буде показане життя пари з того моменту, як камери вимкнулися.

При цьому у програмі “Світське життя” Огнєвіч зізналася, що планує зимовий відпочинок з коханим, якого зустріла на проєкті, а за кадром шоу “Маска” розповіла, що вони планують весілля.

До кого саме повернулася співачка, стане відомо вже скоро, однак Григорій Решетнік вже натякає, що цим чоловіком може стати як Дмитро Шевченко, так і Максим Тарапата. У своєму Інстаграмі ведучий опублікував спочатку фото Злати з Дімою і написав:

“Буде любов”.

А потім Григорій виклав кадр з Максом і ще більше підсилив інтригу:

“Це – життя, і воно – непередбачуване…”.

Коментатори розділилися навпіл – одні вважають, що Огнєвіч буде разом з Шевченком, адже чого варта лише його посмішка. Інші сподіваються, що Холостячка зробить висновки і спробує побудувати родину з завидним нареченим Тарапатою.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.