48-річного Олега Винника вигнали зі столу на весіллі: повелитель вовчиць готовий провалитися на місці від сорому

Здається, що суперзіркам навряд відмовляють, або змушують їх соромитися себе. Але таке трапляється навіть з повелителем вовчиць Олегом Винником.

Деякі зірки обожнюють розповідати про труднощі, які їм довелося пережити на шляху до першого ешелону шоу-бізнесу. Інші ж навіть не згадуються про приниження, які трапляються з знаменитостями. Олега Винника важко віднести до тих чи інших. Співак не приховує, що доводилося не солодко, але і зайвий раз не згадує про неприємності.

Олега Винника вигнали зі столу на весіллі

Виявляється, музиканта одного разу вигнали зі столу прямо на весіллі. Про це головний вовк країни розповів Дмитру Гордону в інтерв’ю.

Як виглядає перша дружина Олега Винника
Олега Винника вигнали зі столу на весіллі

Виник зізнається, у часи, коли він заробляв маленькі гроші, виступаючи на весіллі з іншими музикантами, вони не відмовлялися від смачненької трапези разом з гостями, адже були голодними. Втім, одного разу їх вигнали зі столу, так як вони зайняли місця гостей.

“Ніколи не забуду… Їсти ж хочеться музикантам. Накрили нам стіл і хтось приходить: “Ви хто?” – “Музиканти” – “Біжіть звідси тут люди сядуть”, – згадав Винник, розсміявшись.

Ба більше, зірка розповів, що через підвищену конфліктність під час подібних торжеств був вимушений возити з собою сокиру. На щастя, за допомогою до інструменту йому звертатися не доводилося. Зараз Олег з посмішкою згадує про ті часи, адже тепер з ним навряд можна так вчинити. І охочих поставитися до Олега Винника таким чином не знайдеться.

Нагадуємо, що журналісти нещодавно взяли ексклюзивне інтерв’ю в односельчан музиканта, у якому дізналася, що він дійсно одружений на своїй бек-вокалістці. Наявність у артиста сина була також підтверджена.

Схожі статті