|
13.12.2021 14:49

48-річний Олег Винник зізнався, заради кого пахав день і ніч у Німеччині: все, що заробив віддав їй

Олег Винник має прекрасне почуття гумору, тому охоче ділиться смішними життєвими історіями. Одну з них він повідав в ефірі шоу "Маска".

Як відомо, свій творчий шлях Олег Винник розпочинав з Німеччини, де став зіркою театру. Співак рушив на заробітки разом зі своєю молодою дружиною на початку дев’яностих, і вже у нульових був відомий на всю країну. Навіть після рішення повернутися в Україну, він залишив частинку себе у Берліні — свого сина Юліана. Також у цьому прекрасному місті в артиста є квартира та студія звукозапису.

Олег Винник зізнався, заради кого пахав день і ніч у Німеччині

Зараз музикант активно займає перші позиції в украінських музичних чартах і постійно зневажається в різноманітних шоу. Наприклад, зараз він є зірковим детективом у гіпер шоу Маска. Саме в ефірі цього проєкту він і розповів історію про поїздку до Німеччини та про жінку, на яку він витратив все зароблене.

Олег Винник зізнався, заради кого пахав день і ніч у Німеччині

На сцені шоу усі зірки багато жартують та розігрують різноманітні сценки. Під час розмови, яка була присвячена поцілунку Винника і горили та її втраті свідомості, Олег вирішив розповісти історію про те, як віддав усі гроші зароблені за кордоном своїй обраниці.

Він також додав, що заради подарунків своїй обраниці довелося їхати на заробітки за кордон.

“І сумочку, вона дуже полюбила сумочку… І я на сумочку оту, скільки часу працював, все, що в Німеччині заробив на ту сумочку – подарував їй… Не оцінили – вигнали”, – зізнається співак.

Нагадуємо, що таємною дружиною співака вважається його бек-вокалістка Таюне, роман з якою підтвердили колишні односельчани Олега Винника.