(Фото) В сімействі Олега Винника – поповнення: співак показав блакитноокого крихітного карапуза

Головний вовк країни став батьком на початку 2000-х. Чоловік оголосив про нове поповнення у родині.

Всі, хто спостерігає за творчістю Олега Винника знають, що в артиста є таємна родина, про яку він не бажає розповідати. Відомо, що у чоловіка є дружина та вже дорослий син. Хлопцю на цей момент має бути 17 років. Ще у 2020 у мережу просочилася інформація про те, що дитину Головного вовка країни звуть Юліан, він живе у Берліні та професійно займається плаванням.

Та тепер у родині артиста справжнє свято – поповнення. Співак вже показав нового члена родини. Він значно вирізняється поміж рідних селебріті.

На плечі в Олега Винника акуратно розмістилося маленьке блакитнооке кошеня.

“Поповнення у сімействі котячих”, – радісно пише співак.

Новий талісманчик вмостився на подушечці, де вишиті головні ініціали зірки. Приховати свої емоції від подарунку артисту не вдалося.

Про яке сімейство котячих розповідає Винник?

Річ у тім, що у знаменитості є пухнастий хатній улюбленець. Рудий котик завжди супроводжує свого господаря. Навіть на студії, де Олег записує хіти сидить хвостатий. Головний вовк – не проти, аби тільки не підспівував.

Олег Винник

Співак не приховує, що тварина дуже мила його серцю. Настільки прив’язалася зірка до котика, що дозволяє робити рудому все, що дозволить його хитра натура. До речі, Винник підібрав улюбленцю дуже вишукане ім’я з нотками східної традиції – Мауці.

Був хвостик зі своїм господарем весь карантин та допомагав Олегу відволікатися від негативних думок та заряджатися гарними щирими емоціями.

Схожі статті