Categories Шоу-бізнес

26-річна Аліна Гросу привселюдно назвала колишнього невдахою: як альфонс Комков знову насолив екс-дружині

Популярна українська співачка Аліна Гросу знову пожартувала в соціальних мережах, що змушує задуматися стосовно її взаємин з Комковим.

26-річна виконавиця Аліна Гросу, два роки тому вперше стала дружиною. Вона вийшла заміж за московського бізнесмена Олександра Комкова. Шлюб тривав 6 місяців і закінчився страшним скандалом.

Дарма що весілля обійшлося закоханим у вартістю у декілька квартир, а батько артистки не підтримував ідею шлюбу з молодим обранцем зірки.

Аліна Гросу привселюдно назвала колишнього невдахою

За словами співачки, коханий покинув її заради іншої жінки, набагато старшої і куди заможнішої. Коли у пари не склалося, чоловік як ні в чому не бувало повернувся до благовірної. Зірка назад його не прийняла.

Аліна Гросу привселюдно назвала колишнього невдахою

Зараз вона щаслива у стосунках з актором Романом Полянським. Про роман між ними поговорювали давно, але вони довго не наважувалися його підтверджувати. Зараз актор та співачка активно роздумують над весіллям і поповненням в родині. Але, здається, що минулі стосунки не дають Аліні спокою. Час від часу на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’являються жарти на тему стосунків з чоловіками.

Аліна Гросу привселюдно назвала колишнього невдахою. Скріншот особистої сторінки співачки

Так і в цей раз співачка присвятила темі минулих романів “мем”, який широко відомий в інтернеті.

Цікаво, що Олександр Комков підписаний на екс-дружину і бачить, що вона публікує. Але колишнє подружжя взагалі не підтримують зв’язок, тож навряд він ділиться з нею почуттями щодо побаченого. Залишається сподіватися, що жарт не був адресований Комкову, або будь-кому, хто мав стосунки зі співачкою.

Share