Який вигляд мала Тіна Кароль, коли була вагітна не від Дана Баланс: фото зі старих альбомів

Вагітна Тіна Кароль знялася у фотосесії для журналу "VIVA", давала концерти і вела активний спосіб життя.

У 2008 році українська співачка Тіна Кароль під час вагітності знялася у фотосесії для журналу “VIVA”. Фотосесія тривалістю в 6 годин називалася “В очікуванні дива” і проходила в умовах суворої секретності. На момент зйомок українська співачка була на 8-му місяці вагітності. За умовами домовленості матеріали та подробиці зйомки не мали піддаватися розголосу до виходу журналу.

Фотосесія Тіни Кароль для “VIVA”

Співачка розповіла, що вона не хотіла знати стать майбутньої дитини. Вона тоді навіть домовилася з лікарем, щоб він не розповідав стать майбутньої дитини. Треба сказати, що лікар дотримав слова, попри цікавість виконавиці. Своє небажання знати стать дитини зіркове подружжя пояснила тим, що вони чекають не хлопчика чи дівчинку, а дитину.

Тіна Кароль

Під час вагітності Тіна Кароль вела активний спосіб життя і давала концерти. На одному з концертів був присутній і чоловік зірки Євген Огір. Він переживав за вагітну дружину і постійно все перевіряв.

Співачка повідомила, що веде активний спосіб життя і після пологів довго не відпочиватиме. Це артистка пояснила тим, що не любить себе жаліти.

Концерт Тіни Кароль

Народжувала Тіна Кароль в одній з київських клінік. А от зірковий чоловік на пологах присутній не був.

 

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Сенсація
Share