Спокуслива Тіна Кароль приміряла чорну сукню

Публічні образи Тіни Кароль вражають відвертістю та елегантністю водночас. Нещодавно зірка випустила новий кліп і тут же вразила прихильників новим образом.

Тіна Кароль – найпопулярніша та одна з найсексуальніших співачок української естради. Відповідно. Всі сукні співачки демонструють принади її тіла, чим забезпечують власниці багато коментарів та компліментів зовнішності.

Не стала винятком і остання сукня, якої похизувалася артистка на презентації аксесуарів з логотипом нового альбому «Найти своих». На фото з презентації Тіна Кароль позує у чорній атласній сукні-сорочці на тонких бретельках з глибоким декольте. Взута співачка була у темно-коричневі босоніжки з ремінцями і відкритим носком, в яких продемонструвала яскравий червоний манікюр. Доповнила образ співачка глибоким виразним макіяжем у коричневих тонах, а на руках зірка зробила стриманий манікюр у пастельних тонах. Помаду для заходу Тіна обрала світлу і майже не помітну на губах.

 

 

У руках зірка тримає блокнот з символікою, яка була на обкладинці нового альбому. Волосся Тіна Кароль оформила у просту, але красиву елегантну укладку. При чому на першому знімку співачка нахилила голову набік, від чого склалося враження, що артистка перекинула майже все волосся на один бік.

 

 

Під обома знімками прихильники Тіни Кароль залишили багато коментарів. Деякі з них були написані виключно емоджі, простіше кажучи смайликами. Схоже, що емоції переповнюють фанатів і їм вже бракує слів для компліментів улюбленій співачці.

Нагадаємо, що це не перший спокусливий образ народної улюблениці. Ще відвертіший і провокативніший образ Тіна Кароль продемонструвала на врученні премії «Золота Жар-Птиця», на якому співачка з’явилася у чорному костюмі, що складався з топа з довгими рукавами і довгої спідниці. Між топом і спідницею була чорна сіточка, яка не приховала від оточуючих плаский живіт співачки. А на першому ефірі «Танців з зірками» Тіна Кароль продемонструвала білу сукню з занадто глибоким декольте і відкритими боками. Саме через декольте прихильники розкритикували образ зірки.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.