|
16.12.2021 11:20

Вагітна Настя Каменських поклала руку на живіт і показала, що так старанно ховала з Потапом: без зайвих слів

Вагітність Насті Каменських не залишає байдужих у мережі, тож цього разу співачка без зайвих слів нарешті показала, що вони з Потапом так старанно ховали.

Зіркова пара Потапа і Насті цікавить публіку не лише творчістю, а й особистим життям. Особливо після того, як артисти розсекретили своє кохання в день розкішного весілля 23 травня 2019 року. З того моменту закохані не соромляться зайвий раз продемонструвати почуття на публіці, у соцмережах постійно публікують спільні фото, а в інтерв’ю діляться сімейними планами.

Настя Каменських вагітна?

Нещодавно Потап дав інтерв’ю Даніелю Салему для програми “Зірковий глях”, де розповів про майбутнє батьківство, яке, схоже, залежить не лише від них з Настею:

“Особисті плани – тут вже як дадуть всевишні сили… Діти, багато дітей”.

Потап видав плани Насті Каменських на дітей

Навіть мама Каменських Лідія Петрівна публічно заявила, що скоро в них будуть дітки, хоча офіційного підтвердження цікавого положення співачки поки немає.

Треба народжувати, час піджимає

В Інстаграмі Насті Каменських з’явився новий пост, присвячений жіночій красі:

“Хочеться сказати це кожній дівчині – ти красива. Красива, коли приймаєш себе. Красива, коли турбуєшся про себе і обираєш те, що для тебе краще. Коли знаєш, на що ти здатна і йдеш до своїх цілей. Коли кажеш “Зі мною так не можна” і коли кажеш “Так” тому, що робить тебе щасливою. Ти красива, коли випромінюєш добро. І прекрасна, коли любиш. Світ. Людей у ньому. І себе. Любов прикрашає”.

Ці думки артистка доповнила кадрами у червоній сукні з хвилястою укладкою, вечірнім мейкапом і лаконічними прикрасами.

Цікаво, що одну руку Каменських так поклала на живіт, ніби навмисне його прикриває. І асоціації з майбутнім материнством також з’явилися у коментаторів:

“Настя – краса! Але пора діток народжувати! Час піджимає!”, – написав один з фоловерів зірки.

Вагітній Насті Каменських час народжувати

Що ще відомо про вагітність Насті Каменських дізнавайтеся на YouTube-каналі “Одна минута”: