Categories шоу-бізнес

Як виглядає дружина та діти Олександра Педана: зразкова родина, яку вважають прикладом в українському шоу-бізнесі

Олександра Педана часто називають зразковим сім'янином та хорошим батьком - телеведучий обожнює знімати з доньку гумористичні відео та проводити час з родиною. Як виглядають дружина та діти Педана - дивіться далі.

Олександр Педан став відомим для широкого телеглядача на початку нульових, коли разом із Ольгою Фреймут та Сергієм Притулою почав вести ранкове шоу “Підйом” на Новому каналі. Разом з цим тріо прокидалася вся Україна, а сам телепроєкт бив усі рекорди за переглядами. Тож майбутня кар’єра для Педана, Притули та Фреймут мала хороші перспективи – усі троє стали справжніми улюбленцями публіки.

Хоча ще до “Підйому” Педан був доволі впізнаваним в Україні. Він був ведучим української версії гумористичного проєкту Comedy Club, а також грав у телевізійній версії КВН. Зараз Олександр продовжує залишатися одним із топових шоуменів і ведучих на вітчизняному телебаченні.

Сергій Притула, Ольга Фреймут та Олександр Педан

Окрім успішної кар’єри, Педану вдалося побудувати щасливе сімейне життя. Свою дружину Інну шоумен зустрів ще в школі, однак зустрічатися пара почала у студентські роки. Довгий час Олександр приховував будь-яку інформацію про неї, однак журналісти та прихильники почали включати його до списку завидних наречених, тож чоловіку одного разу довелося зізнатися – його серце заняте єдиною коханою.

У 2005 році в пари народилася донька Валерія. Дівчинка активно веде соціальні мережі, до чого часто залучає і свого зіркового татуся. Разом з ним Лєра записує відео гумористичного характеру та публікує їх в особистих блогах у мережах Тік Ток та Інстаграм.

Олександр Педан з дружиною та дітьми

У 2016 році в пари народився син Марк, якого довгий час приховували від публіки. Шоумен зізнається – він щасливий, що його перше кохання виявилося любов’ю усього його життя, а також тому, що йому вдалося стати для дітей не просто хорошим батьком, а й близьким другом.

Share