(Відео) Де живе Олександр Педан? Елітним апартаментам скромного телеведучого позаздрить навіть Софія Ротару

Олександр Педан - справжня зірка "Нового каналу". Він добивається уваги глядача своєю працею, а не піаром на особистих темах.

Земляк Лесі Нікітюк, Олександр Педан веде вміру скромне публічне життя. Його ніколи не помічали у зіркових розборках чи скандалах. Він чесно працює ведучим розважальних програм.

Олександр Педан
Олександр Педан. Фото взято на просторах мережі. 

Починав чоловік з КВК, де грав у команді 9 років. Та згодом Олександр відчув, що має хист до презентації інформації та вирішив спробувати себе у ролі телеведучого. Вперше він став відомим глядачеві завдяки ранковій програмі “Підйом” на Новому каналі. Там він працював у легендарній трійці: Оля Фреймут, Сергій Притула.

Олександр Педан
Олександр Педан у складі легендарної трійки телеведучих. Фото взято на просторах мережі.

Зараз свою творчість Олександр фокусує на молоді. Втім, завдяки тому, що на телеекрані він вже давно, його знає кілька поколінь.

Нещодавно виявилося, що у родини Педана є елітне помешкання у самому центрі Києва.

До речі, телеведучий не єдина українська зірка, яка надала перевагу життю у серці столиці: в Олі Полякової є квартира на вулиці Інститутській.

В апартаментах Педана два поверхи, адже у нього двоє дітей. Проте, своїм нащадкам телеведучий придбав окреме житло.

Олександр Педан у своїх апартаментах. фото взято на просторах мережі.

Таку квартиру родина вирішила придбати через те, що чотирьом людям стало замало місця у їх попередній квартирі. Зараз його помешкання нараховує 100 квадратних метрів і чоловік думає, що діти, як підростуть будуть жити окремо.

Щодо стилю – все виглядає дуже сучасним. Видно, що без допомоги дизайнера не обійшлося. Також деякі дрібнички видають присутність маленького чотирирічного Марка – сина шоумена: десь на поличці стоїть дитячий горщик, а одна зі стін має веселі дитячі візерунки.

Схожі статті