|
20.12.2021 16:14

44-річна Олена Кравець збирається покинути Україну разом з чоловіком: найбільша мрія — поїхати звідси

Відома українська гумористка Олена Кравець дала ексклюзивне інтерв'ю Катерині Осадчій, у якому розповіла про свої плани на новорічні канікули.

Уся країна святкуватиме Новий рік, а популярна українська гумористка Олена Кравець ще й 45-й день народження. Зважаючи на той факт, що усі святкуватимуть настання 2022-го зібрати гостей Олена зможе лише ввечері. Тим не менш, зірка не збирається орендувати ресторан та влаштовувати пишне святкування. Кравець мріє про тихе сімейне торжество з піснями под гітару.

Олена Кравець збирається покинути Україну разом з чоловіком

Про це вона повідомила Катерині Осадчій у рамках програми “Світське життя”.

Олена Кравець збирається покинути Україну разом з чоловіком

У знаменитого сімейства на носі ще одне свято — річниця весілля. Олена на цей раз не посоромилася і прямо в ефірі заявила чоловіку через екран, що цього року воліє рушити у подорож лише з ним вдвох, без дітей. Судячи з інтонації та форми її прохання, Кравець мріє про це досить давно.

“Я зараз загадаю на всю країну, ми жодного разу нікуди не подорожували вдвох. Будь ласка, чоловік мій, вдвох!” – натякнула обранцю Кравець.

Варто відзначити, що комік — мама трьох дітей, двоє з яких ще зовсім маленькі. Останнім часом знаменитість всю себе віддає вихованню двійнят, які поглинають час зірки наче губка. Але вона активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Instagram, тому найщасливіші сімейні моменти Кравець стають доступні для її фанатів, і таким чином підтримують її популярність. На відміну від багатьох своїх колег-чоловіків, вона швидко влилася у нову еру, де всім заправляють соцмережі. Бажаємо майбутній іменинниці, щоб її мрія здійснилася.