«Яскравий приклад деградації артиста»: Ані Лорак розчарувала новим кліпом

24 листопада Ані Лорак випустила відеокліп на пісню «Страждаємо і любимо».

Українська співачка Ані Лорак, яка зараз робить кар’єру в Росії, презентувала новий кліп на пісню «Страждаємо і любимо».

Нову відеороботу Ані Лорак опубліковано на її Ютуб-каналі.

«У новому відео Ані Лорак постає як якийсь спостерігач і уособлення душевності, незримого голосу, який є в кожному з нас. Вона співпереживає героям і хоче донести важливу істину», – йдеться в описі до кліпа.

Нагадаємо, Ані Лорак довго не тішила шанувальників новими хітами, а замість цього знімалася в рекламі. У жовтні співачка пообіцяла сюрприз – нову пісню.

16 жовтня артистка представила свій основний осінній трек. Лірична балада “Страждаємо і любимо” заснована на реальних подіях, стверджує співачка. Композиція розповідає про непрості і неоднозначні почуття закоханих людей.

Однак публіка сприйняла новий кліп виконавиці, м’яко кажучи, без захвату.

Слухачі ностальгують за молодою Ані Лора, дехто хотів би вернути співачку зразка 2015 року. Багато хто визнає, що найкраща частина творчої кар’єри виконавиці – уже в минулому.

Коментарі користувачів мережі
Коментарі користувачів мережі
Коментарі користувачів мережі
Коментарі користувачів мережі

Сюжет кліпу глядачі називають незрозумілим, вторинним і нецікавим. Багато хто написав, що локація схожа на якийсь наркопритон, нова пісня Лорак нудна і схожа на попередні, а сама артистка виглядає непривабливо і неприродно через надмірне захоплення пластичною хірургією.

«Неприємно це визнавати, але Ані – яскравий приклад деградації артиста, в плані якості музики, тексту, кліпів. Про зовнішність взагалі промовчу. Дуже шкода, але найяскравіший період творчості залишився в минулому», – зазначила одна з підписниць на YouTube-каналі Лорак.

Схоже, в творчому житті артистки зараз справді не найкращий період, тому що більшість користувачів мережі негативно оцінили нове творіння Ані Лорак.

  • Ммммм дивне відчуття. Як вечірка в наркопритоні.
  • Я звичайно обожнюю Ані, але ось цей кліп про все і ні про що, можна було звичайно зняти краще, адже слова пісні страждаємо і любимо, але ось тут ті, що страждають є, але тільки не від любові, а від передозування або нестачі.
  • Дурня, кліп жахлива фігня, пісня набір слів. Ані як співачка стала деградувати.
  • З птахофабрики до наркопритону)
  • Вибачте, але як на мене пісня повний “провал”! Ні слова, ні музика, ні навіть кліп не зачіпають… на жаль. Але це, так би мовити моя особиста…. І так, раніше було набагато крутіше. Пісня “Стану сонцем”, наприклад це шедевр!!!

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.