Стало відомо, як насправді діти Павліка ставляться до його четвертої дружини – чесна відповідь Репяхової

Український співак Віктор Павлік одружений вчетверте. Від кожної жінки в артиста народилося по одній дитині. Які стосунки між дітьми артиста та чи спілкуються вони з його молодою амбітною дружиною?

Вже 4 роки Віктор Павлік офіційно одружений зі своєю колишньою шанувальницею Катериною Репяховою, яка молодша за артиста на 28 років. Їхній роман розпочався ще коли співак був у шлюбі з танцівницею Лорою Созаєвою, з якою на той момент уже прожив понад 20 років. Спочатку пара ретельно приховувала свій роман, і, можливо, продовжувала б таємно зустрічатися і далі, якби не одне “але”. Коли виявилось, що Павлік та його молода супутниця, яка вже на той момент виконувала роль його концертного директора, селяться в одному номері, то наступного дня про це розтрубили усі українські ЗМІ.

Катерина Репяхова та Віктор Павлік на першому спільному інтерв'ю
Катерина Репяхова та Віктор Павлік на першому спільному інтерв’ю

Тоді їм і довелося зізнатися, а вже незабаром Катерина Репяхова офіційно стала четвертою дружиною співака, а пізніше у Віктора Павліка з’явився ще один син.

Зазначимо, що на момент знайомства з молодшою на 28 років фанаткою, артист мав троє дорослих дітей – старший син Олександр з’явився в першому ранньому шлюбі. З його матір’ю він прожив лише кілька років, а потім пішов до дівчини з Казахстану.

Віктор Павлік з сином Олександром
Віктор Павлік з сином Олександром

У другому шлюбі народилася дочка Христина.

Віктор Павлік з дочкою Христиною
Віктор Павлік з дочкою Христиною

У шлюбі з танцівницею Лорою Созаєвою з’явився син Павло. Його життя склалося трагічно – у віці 21 року після боротьби з онкологією хлопець помер. Співак та його молода дружина дуже тяжко пережили втрату.

Віктор Павлік із сіном Павлом
Віктор Павлік із сіном Павлом

А як склалися стосунки Каті з рештою двох дорослих дітей співака?

Напередодні Репяхова сама відповіла на це запитання.

“Саша та Христина добре до мене ставляться. Як і я до них”, – написала дружина Павлика.

Катерина Репяхова зізналася, як насправді ставляться до неї діти Павліка
Катерина Репяхова зізналася, як насправді ставляться до неї діти Павліка

Зазначимо, що напередодні Катерина Репяхова привітала старшого сина співака Олександра із 40-річчям. Дівчина приєдналася до поздоровлень чоловіка, а потім і сама оприлюднила святкові “сторизи” у себе в мікроблозі.

Віктор Павлік показав старшого сина, якому виповнилося 40 років
Віктор Павлік показав старшого сина, якому виповнилося 40 років

Схожі статті

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?