Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Про таку українську виконавицю як Славія здебільшого стало відомо після новини про її розлучення з Михайлом Хомою. Екс-пара пережила гучний скандал, який супроводжувався певними деталями. І варто відмітити, що найбільше це принесло занепокоєння саме Михайлові, який ненавидить посвячувати сторонніх свої особисті справи.

І це навпаки стало певним трампліном для Славії, адже країна почула її версію, поближче з нею познайомилася та склала про неї певне враження.

Славія постала у білій сукні та розповіла про важливу подію

Екс-дружина Дзідзьо Славія вперше показала свою сестру
Славія постала у білій сукні та розповіла про важливу подію

Зараз пара вже 3 роки як не разом. Жінка зізнається, що налагодила стосунки з колишнім і зараз вони спілкуються, хоча і не часто. Однак, їхні розмови можуть тривати годину. Здебільшого Михайло допомагає колишній впоратися з викликами шоу-бізнесу та дає їй слушні поради. Як ніяк, але у цьому питанні він давно професіонал та експерт.

На платформах виходять все нові і нові кліпи Славії, а Михайло тим часом реагує на них соціальних мережах та підтримує колишню. Наприклад, нещодавно співачка показала концепцію її нової відеороботи, в якій вона постала у білосніжній сукні. Особливість цього кліпу в тому, що Славія пішла далі і на цей раз багато чого організувала так придумала сама.

Славія постала у білій сукні та розповіла про важливу подію

Варто відмітити, що у цій роботі артистка дійсно постала абсолютно в іншому вигляді, дуже ніжному, жіночному та елегантному, і таким чином Славія вочевидь змогла вперше відобразити свій реальний стан душі, і до того ж без допомоги експертів у цьому питанні.

Залишається лише почути думки на цей рахунок від Михайла, який хоча і не працював над даною роботою, але скоріш за все буде неймовірно радий за близьку людину, яка змогла досягти певного рубежу, який поставила для себе. Тим паче, що вийшло фантастично.

Схожі статті