“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Зараз Аліна Гросу активно працює над своїм репертуаром, тим паче, що нещодавно його поповнила нова композиція, в якій співачка розповідає світу про зраду коханого. Ця історія знайома більшості жінок в усьому світі, однак, далеко не всі знають про підказки та дзвіночки, які можуть вказувати на невірність обранця.

У зв’язку з цим Аліна нещодавно вирішила доповнити свою особисту історію, про яку і так знають шанувальники і повідала, якими були її взаємини з чоловіком, який їй постійно зраджував.

Аліна Гросу розповіла про коханку колишнього обранця та знайомство з нею

Аліна Гросу розповіла, як дізналася про зраду її коханого
Аліна Гросу розповіла про коханку колишнього обранця та знайомство з нею

Співачка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram довжелезний відео, в якому від початку і до кінця розповіла про те, якими були її стосунки зі зрадником. Зокрема, вона також повідала про зустріч з коханкою чоловіка, про яку вона на той момент ще не здогадувалася.

Втім, це знайомство одразу ж підказала їй, що відбувається, адже дівчина поводилася нахабно та одразу продемонструвала ставлення до Аліни та її бойфренда.

Інцидент, котрий напружив співачку, відбувся на зйомках у Європі, де вона була разом зі своїм бойфрендом. Партнерка, акторка не з України, фліртувала з “Андрієм” на очах у Аліни.

“Маленького зросту, с**а рідкісна. Під час зміни ця дівчиночка, ця жіночка підходить до нього і каже: “Застібни мені плаття”, – із обуренням пригадала Аліна.

Наскільки стало відомо зірці потім, із цією актрисою в її екса теж дещо було.

Вже пізніше Аліна дісталася до телефону свого бойфренда, залізла, і побачила багато речей, які її просто потрясли. Але навіть після отримання прямих доказів, вона не змогла отримати зізнання від коханого, і врешті-решт вони пішли на детектор брехні. В результаті стало ясно, що її коханий дійсно їй зраджував, а от Аліна зберігали вірність.

Нагадуємо, що декілька місяців тому Аліна Гросу вийшла заміж. Нещодавно вона підтвердила дану інформацію, але особистість чоловіка досі ховає та не розсекречує.

Схожі статті