11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Однак, ніхто не володіє даром передбачення. Перший тривожний дзвіночок на рахунок долі, яка буде спіткати співачку та її обранця для їхніх шанувальників з’явився, коли вони побачили зхудлого Євгена на футбольному матчі.

Здавалося, що поруч з артисткою абсолютно інша людина, настільки сильно він змінився не тільки зовнішнє, але і внутрішнє. З усміхненого та щасливого голови сімейства він перетворився на людину, в очах якої лише тліє іскра надії.

І все ж таки публіка була впевнена, що все налагодиться. Незабаром Тіна таки дала ексклюзивний коментар, в якому зізналася, що її благовірний бореться з онкологією. Обидва намагалися посміхатися і не проявляти слабкості на людях.

І цьому ж Тіна Кароль вирішила навчити свого сина, який вміє сприймати смерть зовсім не так, як пересічні люди. Веніамін як ніхто знайомий з горем, яке охоплює родину з втратою її члена.

Річниця смерті чоловіка Тіни Кароль

Річниця смерті чоловіка Тіни Кароль

З життя Євген пішов 28 квітня 2013-го. Свої останні дні він провів у німецькій лікарні. Тоді він вже знав, що врятувати його неможливо, однак не міг піти з життя на очах у своєї дружини. Євген попросив співачку поїхати і дати концерт, який мав відбутися. Тоді Кароль зрозуміла, що він намагається її спровадити.

Але послухалася благовірного, і вже на концерті отримала тривожний дзвінок, в якому повідомлялося, що кохання усього її життя тепер має дату народження і дату смерті.

І тим не менш, Тіна Кароль відіграла його, а потім повернулася та попрощалася зі своїм чоловіком. Згодом зірка зізнається, що її при житті не тримало нічого, окрім сина Веніаміна. Мовляв, якби не він, пішла слід за коханим.

Але врешті-решт, туга за Євгеном подарувала неймовірну кількість ліричних та драматичних пісень, які стали гімном любові, віри, та великої втрати, яку неможливо нічим заповнити.

Схожі статті

“Іноді цього недостатньо”: 25-річна Даша Квіткова розповіла, на чому тримався її шлюб з Нікітою Добриніним

Подружжя Добриніна та Квіткової стало першою та останньою на цей час, парою, що побралася після "Холостяка". Шанувальники проєкту були неабияк розчаровані дізнавшись про їх розлучення.