“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

Понад 2 роки Слава Камінська перебуває за кордоном. За цей час багато що змінилося: артистка знайшла нового коханого, адаптувалася до реалій життя емігрантки, призвичаїлася до Європи, тощо.

Так само їй вдалося помиритися зі своєю колишньою партнеркою Вікторією, з якою вони роками сварилися та конфліктували. В їхні історії стосунків знаходилося місце для речей, які для більшості людей є глибоко неприйнятними. І все ж друзями вони не стали. Камінська декілька разів підтримала екс-партнерку, але на цьому все завершилося.

Слава Камінська влаштувала новий скандал на своєму акаунті

Слава Камінська показала, як виглядає після проведеної пластичної операції
Слава Камінська влаштувала новий скандал на своєму акаунті

Складається враження, що між ними більше нічого не залишилося, і в обидвох своє життя. І все ж таки Камінська слабко відпускає минуле. Наприклад, з чоловіком Едгаром вона не просто спілкується, але і не виключає можливості колись знову бути з ним.

Так само просто Камінська не відпускає і суперниць, даючи зрозуміти, що у ворогах її краще не мати. Наприклад, днями на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилася скандальна звернення, в якому вона заявила невідомому адресату, що вона про попереджала його про щось.

Але якщо раніше подібні заяви викликали дуже багато інтересу зі сторони публіки, то зараз користувачі здебільшого жартують про те, що Слава намагається привернути до себе увагу через подібні витівки.

Нагадуємо, що у стосунках з Едгаром Камінським у Слави народилося двоє дітей, яких вона зараз виховує в Нідерландах. Пара розлучилася вельми неочікувано для всіх, і при цьому має різні погляди на своє розставання. Співачка запевняє, що все сталося через участь у їхньому сімейному житті жінок-родичок, а от Едгар впевнений, що покинув дружину через її захопленість пластикою.

Схожі статті