“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

Вельми неочікуваним зізнанням у шоу-бізнесі стало повідомлення Джамали про те, що вона очікує на третю дитину. Артистка була дуже зайнята у благодійних проектах, на гастролях, і здавалося, не може знайти часу на особисте життя. Але насправді все склалося зовсім інакше. Будучи виснаженою постійними поїздками, артистка з радістю прийняла факт того, що в неї в сім’ї відбудеться поповнення, хоча спочатку і нервувала.

Вагітна Джамала вперше розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Джамала показала, які квіти та обійми отримала на інтерв'ю
Вагітна Джамала вперше розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Але чоловік артистки одразу ж запевнив її у тому, що все буде добре, тим паче, що вони і так мають двох маленьких дітей, і навіть не попрощалися з режимом нічного чергування.

Зараз артистка знаходиться на останніх термінах, і от-от має народити. При цьому Джамала постійно гастролює та виступає, і наче не збирається відпочивати. У зв’язку з цим вона дала ексклюзивний коментар, в якому розповіла про своє самопочуття, а також зізналася, де зараз знаходяться її маленькі діти.

“Величезна подія у Вашингтоні під час демократичної конференції й у мене був страшенний токсикоз без перебільшення. Я розумію, що мені настільки погано, що не можу стояти, а мені зараз співати на концерті і говорити з першими обличчями. Але Бог допомагав”, – поділилася зірка в інтерв’ю програмі “Неймовірна правда про зірок”.

Зараз діти артистки знаходяться в Києві, хоча ще не так давно вони проживали в Польщі разом зі своєю бабусею. Зроблено це було суто заради їхньої безпеки. Втім, в сім’ї потихеньку починають возз’єднуватися, і родина Джамали не стала виключенням у цій системі.

Нагадуємо, що артистка виховує двох прекрасних хлопчиків, і після 24 лютого спочатку вивезла їх до їхньої тітки в Туреччину, а потім разом з дітлахами перебралася до Польщі. З часом Джамала повернулася до України, але синів залишила разом з бабусею за кордоном.

Схожі статті