Міні-копія, тільки без переднього зуба: Юрій Горбунов показав свого первістка, який не хоче в школу

Продюсер Юрій Горбунов у перервах між відрядженнями та гастролями із задоволенням проводить час із сім'єю – коханою дружиною та двома синами.

Останнім часом відомі телеведучі Юрій Горбунов та Катя Осадча охоче діляться милими фотографіями та відео, на яких можна побачити всю родину разом. Особливо розчулюють кадри із синами – 7-річним Іваном та 3-річним Данилом. Так, напередодні Юрій Горбунов оприлюднив знімок, на якому позує разом із своїм первістком. У кадрі обличчя ведучого та його сина зображені крупним планом. Іван широко посміхається і можна помітити, що хлопчика відсутній молочний зуб.

Юрій Горбунов розчулив фото зі старшим сином
Юрій Горбунов розчулив фото зі старшим сином

“Хто придумав школу вранці?”, – жартома написав продюсер, натякаючи на те, що із задоволенням би залишився разом зі старшим сином дома.

Нагадаємо, що у своєму мікроблозі Юрій Горбунов із задоволенням розповідає, як проводить час зі маленькими дітьми. Особливо зворушили кадри, на яких продюсер зобразив їхню зустріч після невеликої розлуки. Діти обіймаються з татом і це так зворушливо і мило.

Зазначимо, що до того, як одружується з Катою Осадчою, у Горбунова не було рідних дітей. У попередньому шлюбі з першою дружиною Людмилою, з якою прожив 21 рік, він виховував прийомну дочку Ксенію. Відомо, що Юрій досі підтримує з дівчиною добрі стосунки.

Катя Осадча також має дорослого сина від першого шлюбу з депутатом Олегом Поліщуком. Свого первістка Іллю телеведуча народила 2002 року, коли була ще зовсім юною дівчиною. Середній син Іван з’явився за кілька місяців після офіційного розпису з Юрієм Горбуновим у 2017 році, а через 4 роки з’явився молодший Данило. Зазначимо, що всі свої вагітності Осадча ретельно приховувала. І дуже довго не показувала обличчя дітей.

Схожі статті

Мурат Налчаджиоглу познайомився з третьою потенційною тещею – з кожним разом жіночки все молодші та молодші

Колишній чоловік Ані Лорак турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу із задоволенням проводить час із новою коханою та її ефектною мамою. Здається, вони ровесники?

15-річний син Джеджули і Санти Дімопулос показав свій рівень життя в Дубаї: яхта, вечір, модельні дівчата

Син шоумена Андрія Джеджули та співачки Санти Дімопулос, який нещодавно приїжджав до України, засвітився на яхті у Дубаї на дні народження подружки. Як відреагував тато?

Мати рідна не впізнає: Настя Каменських обрізала чуб і зробила гульку – від кучерів не залишилося й сліду

У свій День народження Настя Каменських постала у дуже незвичайному образі. Вся увага на нову зачіску з модним чубчиком-шторкою. Потап уже відреагував.

“У мене двоє дітей”: Слава Дьомін здивував зізнанням і показав усім дорослих “дочку” та сина (фото)

Відомий український шоумен Слава Дьомін, який уже давно веде свій особистий Ютуб-канал, де бере відверті інтерв'ю у знаменитостей, уперше зізнався, що має доньку.

Збільшилася вп’ятеро: Ані Лорак вразила своїми новими фото – на початку не впізнав навіть друг Кіркоров

Співачка Ані Лорак показала нові фотографії, на яких її зовсім не впізнати. Лише обличчя залишилося тим самим - все інше збільшилося на кілька розмірів.

Три смужки та рюші: Тіна Кароль засвітилася у сукні за 64 тисячі гривень – “За таке навіть 10 не віддала б”

У Мережі озвучили вартість одного з останніх сценічних нарядів Тіни Кароль – білу сукню з мінімальною витратою тканини. За що артистка сплачує такі гроші? Є причина.