|
21.12.2021 23:54

Каре та косички: як виглядав Потап з волоссям 20 років тому – яскравий красунчик, який підкорював своєю харизмою

Український музикант і продюсер Потап відрізняється своїм стилем - артист обожнює оверсай-одяг, а також його можна впізнати за характерною лисою зачіскою. А як виглядав Олексій з волоссям - дивіться далі в матеріалі.

Олексій Потапенко, відомий як Потап, один із найпопулярніших артистів на українській естраді. До того ж він допоміг побудувати зіркову кар’єру таким виконавцям як Надя Дорофеєва, Позитив, Настя Каменських, Мішель Андраде та іншим.

Продюсер зміг не лише створити характерний творчий репертуар, а й особистий стиль. 40-річний артист сьогодні, як і на початку професійного шляху, обожнює широкі штани, футболки та худі в реперському стилі. Впізнати Олексія можна й за лисою зачіскою.

Однак таким музикант був не завжди. На початку своєї кар’єри, коли він тільки починав знайомитися з хіп-хопом, Потап носив досить довге волосся, як тоді було модно. У мережі можна знайти архівні фото чоловіка, на яких він позує з косичками в африканському стилі.

Олексій Потапенко з волоссям

Ділився Олексій зі своїми прихильниками й іншими фотографіями, на яких він зображений з пишною зачіскою світлого кольору. Відомо, що поступово музикант почав втрачати свою чуприну, тож він прийняв рішення змінити свій імідж та почати голитися.

До того ж, подібний образ був модним серед реп-виконавців початку нульових, тож впізнавана сьогодні зачіска Потапа сама собою стала невід’ємною частиною творчого життя артиста.

Потап з волоссям

Цікаво, що в юності Олексій абсолютно не планував займатися музикою. З дитинства чоловік професійно займався плаванням, а потім захопився водним поло. В результаті він навіть отримав звання мастера спорту та отримав вищу освіту за спеціальність вчитель фізкультури та тренер.

Однак життя повернулося інакше – у студентські роки він з друзями заснував гурт “ВуЗВ”. Так і відбулося “кохання” Потапа з музичною сферою, в якій він по-справжньому зміг реалізуватися.