Вагітна Настя Каменських ощасливила Потапа прямо посеред вулиць Києва: продюсер стане батьком вдруге?

Настя Каменських зробила Потапа найщасливішим чоловіком у світі. Усі деталі в статті.

Настя Каменських уже заміжня більше, ніж три роки. Однак, зіркова пара запевняє, що справжнє весілля відбулося багато років тому у Лас-Вегасі, а торжество у київському лісі було лише антуражем для чергової річниці пари. Так чи інакше, але з тих пір фанати співачки все не можуть дочекатися на фантастичну новину, яка точно розбурхає Інстаграм. Шанувальники чекають на поповнення у родині Насті Каменських та Потапа.

Співачка при цьому інтригує усю країну змінами у зовнішності: артистки то з’являється вагітний живіт, то пропадає. Зважаючи на схильністю до зайвої ваги Насті, у цьому немає нічого дивного, але фанати не перестають надіятися.

Настя Каменських ощасливила Потапа посеред міста

Ні для кого не секрет, що у подружжя неймовірно ніжні стосунки, а Потап не перестає дивувати жіночу половину України тим, що може бути ласкавим та чуттєвим. Пара не може бути довго на відстані, а при зустрічі милує публіку різноманітними відео, на яких вони проявляють свої почуття.

Настя Каменських і Потап
Настя Каменських і Потап

Нещодавно Настя вийшла на прогулянку з коханим чоловіком Потапом. Артистка обрала для цього заходу червоно-чорний комбінезон, який вдало приховав недосконалості талії, але все одно не зміг сховати той факт, що у Насті животик. Під час цієї прогулянки Настя ощасливила чоловіка — зробила йому декілька подарунків. Продюсер показав на камеру, брендові пакетики і посміхнувся.

Варто відзначити, що Настя Каменських — натура щедра та любляча, що означає, що ніхто з її родини не залишається без подарунків. Для знаменитості немає ніякої проблеми в тому, що по балувати свого коханого чоловіка черговою порцією маленьких сюрпризів.

Хто зна, можливо дуже скоро вона піднесе йому сюрприз і побільше?

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.