Categories Шоу-бізнес

Оля Полякова знову публічно образила Каменських: тепер не лише хвойда, але й без інтелекту – Потап мовчить

Популярну українську співачку Олю Полякову по праву можна назвати головною скандалісткою 2021-го року, адже вона у цьому питанні здається втрачає контроль.

2021-й став для Олі Полякової наскільки плодовитим, настільки й скандальним. Не проходить жодного місяця, щоб Суперблондинка не утнула чогось, що привертає увагу та викликає осуд у глядачів. Здається, що ставка з епатажності знята і поставлена на публічні конфлікти.

Оля Полякова знову публічно образила Настю Каменських

Так, буквально декілька тижнів тому Оля Полякова назвала Настю Каменських хвойдою на очах у мільйонів українців. Співачка намагалася себе захистити, але окрім маленької погрози у вигляді замаху, вона зробити не змогла.

Оля Полякова знову публічно образила Настю Каменських

На цей раз Суперблондинка обрала не менш образливі формулювання. Зірка заявила в ефірі шоу “Маска”, що Каменських більше пасує залишатися нерозумною, ніж говорити розумні речі, натякаючи на відсутність в неї інтелекту.

“Настя, дві секунди. Я просто хочу тобі сказати, що коли ти така розумна, тобі це дуже не личить”

Варто відзначити, що зірка дозволяє собі такі речі в адресу сім’ї Потапенків навіть не вдруге. Раніше вона назвала Потапа нарцисом, і тоді Настя стала на захист свого чоловіка. А от Олексій, здається, не поспішає впливати на скандальну ситуацію між її дружиною та подругою.

Оля Полякова знову публічно образила Настю Каменських

Нвгадуємо, що відома білявка скаржилася на продюсерів шоу, які навмисне не вирізають з ефірів усі її витівки. Вона звинуватила їх у хайпі, і що робиться це заради популярності шоу, а її репутація ставиться під удар. Втім, організатори шоу, здається, не збираються виправляти ситуацію.

Share