(Відео) Мама Наташі Корольової назвала себе зухвалою кокеткою та полізла до Тарзана: зять такого не очікував

Наташа Корольова - дуже яскрава зірка вітчизняного шоу-бізнесу. Це не дивно, адже у неї є така епатажна мама! Подивіться, що втнула жінка на цей раз.

Мамі Наташі Корольової вже 75 років. Жінку можна по праву назвати активною пенсіонеркою, адже вона продовжує розвиватися творчо, гідно освоїла інтернет та навіть веде свій особистий блог.

Людмила Поривай має унікальну вроду. Те, що треба для сцени! Фото взято на просторах мережі.

Це не дивно, адже ще з часів молодості Людмила Поривай і на сцені виступала, і доньок ростила (у неї народилася Наташа та Ірина, більш знана, як співачка Руся). Крім цього, енергійна артистка отримала звання доцента та керувала хоровою капелою “Світоч”.

Вже у поважному віці жінка емігрувала до США. Там, до речі, живе і її старша донька Ірина.

Нова країна не завадила спілкуватися з родичами: Наташею Корольовою та її чоловіком Тарзаном. З зятем жінка має дуже гарні дружні стосунки. На честь ювілейного року екзотичний хореограф подарував своїй “мамі Люді” портрет, написаний власноруч.

Тарзан намалював портрет тещі. Скриншот взято з Інстаграм-сторінки чоловіка.

Поділився результатами праці спочатку стриптизер на сторінці свого Інстаграму. Примітно, що малював у своєму сценічному костюмі – костюмі Адама.

Тим не менш, Людмила була просто в захваті від подарунку.

“Двадцять років я чекала, щоб отримати таке визнання”, – заявила задоволена Людмила Поривай.

Її зобразили у короні та рожевій сукні. Жінка схарактеризувала картину зі своїм зображенням так:

“Ні безе, ні шоколад. Я просто зухвала кокетка, в крові якої солодка отрута. Підкорювати, так підкорювати”, – сказала Людмила Поривай

Схожі статті